Paramount, “Aang: Son Hava Büyücüsü” adlı uzun metrajlı animasyon filminin hala 2025 yılına planlandığını doğruladı.

Paramount, “Aang: Son Hava Büyücüsü” adlı uzun metrajlı animasyon filminin hala 2025 yılına planlandığını doğruladı.

Bugünün CinemaCon etkinliğinde, sinema yayıncısı Paramount Pictures ve Avatar Studios şirketi, Avatar Aang hakkındaki animasyon dizisinin hikayesini devam ettirecek olan uzun metrajlı animasyon filmi hakkında ek bilgileri paylaştılar.

Şu anda film Aang: Rüzgarın Son Büyücüsü adıyla adlandırılıyor (ancak adının değişebileceği belirtiliyor). Etkinlikte, üç planlanmış filmden ilki olduğu doğrulandı (hepsi farklı Avatar’lara odaklanacak). Ayrıca, Paramount, 2022’de film duyurusunun yapıldığını ve geçen yıl sinema endüstrisinde büyük grevlerin yaşandığını belirtti, ancak film planlandığı gibi halen 10 Ekim 2025’te gösterime girecek.

Paramount, animasyon filminin oyuncu kadrosu hakkında daha fazla bilgi verdi. Filmde seslendirme yapacak oyuncular: Eric Nam (Aang), Jessica Matten (Katara), Roman Saragosa (Sokka), Dionne Quan (Toph). Ana kötü karakteri seslendiren Dave Bautista da oyuncu kadrosuna katıldı. Zuko’yu seslendiren oyuncu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi, ancak Dante Basco tarafından seslendirileceği tahmin edilmektedir. Lauren Montgomery animasyon filmine yönetmenlik yapacak.