Pasifik Sürüşü için Yayınlanan Fragmanıyla Yolculuğa Çıkma Zamanı

Pasifik Sürüşü için Yayınlanan Fragmanıyla Yolculuğa Çıkma Zamanı


Ironwood Studios ve Kepler Interactive, bugün belki de gerçek bir hit olacak olan bağımsız bir proje olan Pacific Drive’ı tanıttı. Pacific Drive adlı oyunda, modern AAA oyunlarının etkileyici bütçesi olmayabilir, ancak benzersiz mekanikleri ve ilerleme olasılıklarıyla oyuncuların kalbini fethetmeyi başarabilir. Pacific Drive’ın temel özellikleri, piyasaya sürülen fragmanla açıkça gösterildi.

İlk bakışta, Pacific Drive’ın yeni bir şey sunmadığı düşünülebilir. Bu, hayatta kalma unsurları içeren bir başka oyun gibi görünebilir, ancak burada oyuncunun kişisel taşıtı hayati bir rol oynayacak. Araç, yabancı bölgenin gizemlerini keşfetmedeki kaderinizi ve ilerlemenizi belirleyecek. Pasifik kıyısı yollarında bir yolculuğa çıkacak ve çeşitli tehlikelerle karşılaşacaksınız. Her yolculuk, kendi zorluklarını içeren bir seyahat olacak. Kargo aracınızı geliştirmek ve terkedilmiş bir garajda üs kurmak size düşecek. Kaynaklar toplayın ve Bölgeyi keşfedin.

Pacific Drive, artık PC ve oyun konsollarında oynanabilir durumda. OpenCritic’te oyun, eleştirmenlerin %83’ten fazlası tarafından önerilmektedir.