Path of Exile PS4 İçin Çıktı

Path of Exile PS4 İçin Çıktı

Path of Exile tamamen ücretsiz (ve elbette, kazanmak için de asla ödeme yapmak zorunda değilsiniz; oyundaki başarınız cüzdanınızın değil becerinizin derinliğine bağlı). PlayStation 4’teki Path of Exile’ın prömiyeri ayrıca Grinding Gear’ın 2019’daki ilk genişlemesi olan Synthesis’i de içerecek.

Path of Exile Temel Özellikler:

  • Indirin ve ücretsiz oynayın, asla pay2win olmayacak!
  • Karanlık ve derin bir aksiyon RPG’si
  • Oyunun devasa yetenek ağacıyla sınırsız karakter kombinasyonu
  • Eşsiz savaş stratejileri oluşturmak için beceri mücevherlerini birleştirin
  • Sabit bir 3D bakış açısıyla oluşturulmuş karanlık ve cesur bir dünyayı keşfedin
  • Neredeyse sonsuz replayability için rastgele oluşturulmuş seviyeleri keşfedin
  • Silahları, büyü eşyalarını ve hatta oyun sonu haritalarını daha güçlü hale getirmek için el sanatları
  • Sürekli bir çevrimiçi dünyada binlerce diğer Sürgünle(Exile) işbirliği yapın veya rekabet edin
  • Her oyun modunda online basamaklarda yüksel

Path of Exile, sürekli ve yoğun izleyici büyümesiyle en büyük çevrimiçi Aksiyon RPG’lerinden biri olmaya devam ediyor. Xbox One’da, Çin’deki başarılı lansmanları, Ağustos 2017’den bu yana, Path of Exile topluluğunu ikiye katladı. 3.5 milyondan fazla oyuncu, oyunun 2017 genişlemesi Path of Exile: The Fall of Oriath ‘ı oynadı. 2018’de, Path of Exile toplam oyun saatlerinde yüzde 26’nın üzerinde bir artış gördü ve PoE: Betrayal genişlemesi, aynı anda çevrimiçi olarak 188.970 oyuncuyla yeni bir rekor kırdı.

 

Path of Exile, GameSpot’un Yılın Bilgisayar Oyunu ödülünü kazanmak da dahil olmak üzere eleştirel övgülerle Ekim 2013’te piyasaya sürüldü. Sürülmesinden bu yana, Path of Exile İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Basitleştirilmiş ve Geleneksel Çince, Rusça, Tayca ve Brezilya Portekizcesi dillerinde yerelleştirilmiş versiyonları içeren 20 milyondan fazla oyuncudan oluşan küresel bir topluluk haline geldi. Path of Exile, 2018’de Steam’de en çok oynanan on oyundan biriydi.

Grinding Gear Games Hakkında:

Grinding Gear Games 2006 yılında kurulan; Auckland, Yeni Zelanda merkezli bir oyun stüdyosu. Ekip üyeleri çeşitli ülkelerden geliyor ve yapay zeka ve yazılım güvenliğinden endüstriyel tasarıma ve profesyonel turnuva oyunlarına kadar çok çeşitli geçmişlere sahipler. GGG kısa süre önce amiral gemisi unvanı olan Path of Exile’ı piyasaya sürdü ve eleştirel beğeni toplayan oyun için devam eden genişleme ve yeni içerik yayınlarına kendini adadı. 2018 yılında Tencent, Grinding Gear Oyunlarına büyük ilgi gösterdi.

|

Oyuna erişmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.