Path of Exile PS4 Mart Ayında Gelecek

Path of Exile PS4 Mart Ayında Gelecek

Path of Exile PS4

Path of Exile PS4

Sürekli gelişen Path of Exile nihayet Mart ayının sonunda uzun zamandır beklenen PS4 sürümünün yayınlandığını görecek. Son genişlemenin Betrayal‘in başlamasından sonra piyasaya sürülmesi planlanan oyun, Aralık ayında planlanan lansmanından önce aniden ertelenmişti. Path of Exile’in genel müdürü Chris Wilson ile yakın zamanda yapılan sohbet sırasında, PS4 sürümünde bir güncelleme sundu ve geliştirici Grinding Gear Games’in neden geciktirmeyi seçtiğini söyledi.

Görünüşe göre, geliştiriciler PS4 sürümünü biraz daha zaman kazanmak için arka planda tuttu. Wilson’a göre, oyun sağlamdı ancak takım daha da geliştirilebileceğini düşünüyordu. Oyunun yayınlanması için verilen yetkilendirme süreci nedeniyle, PS4 sürümü şimdi Mart ayında piyasaya sürülecek. Son tarih hala beklemede. İlk yayınlandığında, en yeni konsol sürümü Synthesis içeren mevcut tüm DLC’ye sahip olacak.

Wilson, “Path of Exile için platformlarla döngüyü tamamlıyormuşuz gibi geliyor. Konsollara daha erken ulaşmayı diliyorduk, ama o zamanlar kaynaklarımız oldukça kısıtlıydı. Neyse ki onları halletmeyi başardık. Aralık ayında PS4’de piyasaya sürmemek gerçekten yararlı oldu. O zaman yayınlamış olmamız iyi olurdu, ancak ilk izlenimlerin iyi olmasını istiyoruz ve oyundan memnun kalmadığımız bazı alanlar vardı. Ciddileşmek istedik.” dedi.

Wilson, PS4 sürümüyle ilgili konuşmasına ek olarak, oyuna yepyeni bir lig ekleyen oyunun bir sonraki güncellemesi olan Synthesis ile oyunun sihir ve beceri sistemine ciddi bir dengeleme getireceklerini de ayrıntılı olarak anlattı.