PC’de nişancı oyunu Phantom Fury’nin çıkışı yapıldı.

PC’de nişancı oyunu Phantom Fury’nin çıkışı yapıldı.


Phantom Fury, birinci şahıs nişancı tarzında bir shooter olan, Ion Fury’den Shelly “Bomb” Harrison’ın başrolde olduğu yol filminden ilham alan, Slipgate Ironworks tarafından geliştirilen ve 3D Realms tarafından yayınlanan bir oyundur. Phantom Fury, bugünden itibaren Steam’de PC’de mevcuttur. Phantom Fury’nin 30 Mayıs’ta PS4|5, Xbox One ve Xbox Series X|S için piyasaya sürülmesi beklenmektedir.

Ion Fury olaylarından birkaç yıl sonra Shelly, yeni patlayıcı bir maceraya geri dönüyor. Şimdi ölümcül bir bionik eli olan Shelly, Yıkıcı Güce sahip ölümcül bir artefakt olan Demon Core’u bulmak için tehlikeli bir avı başlatıyor. Artefaktın ölümcül ellere geçmesini engellemek için her tür ipucunu bulmak için durmayın.

Çılgın hızla Amerika Birleşik Devletleri’nde gezinin ve Chicago sokaklarında veya Albuquerque’de tozu dumana katın. 20’den fazla silah türünden oluşan bir cephaneliğe sahipken, stil sahibi bir şekilde yaklaşan düşman kalabalıklarını biçin. Dinamik mekanik ve retro tarzı, birinci şahıs nişancı türünde heyecan verici bir maceraya dönüşüyor.

Shelly’nin bionik eli, savaş yeteneklerinin ve geliştirmelerin geniş bir yelpazesini sunar, cehennemden çıkan cyborglar, grotesk mutasyonlar ve süper askerlerle savaşmak için yaratıcı çözümleri teşvik eder. Hasarı önlemek için dayanıklı kalkanı yükseltin veya düşmanları yakın dövüşte şok edici bir saldırıyla felç edin. Bionik elinin yanı sıra Shelly, hayranların favorisi olan Loverboy tabancası, Motherflafkker tüfeği ve daha birçok güçlü silah arasında geçiş yapabilir.