PC’ye Yönelik Kooperatif Üçüncü Şahıs Nişancı Oyunu The Forever Winter Duyuruldu

PC’ye Yönelik Kooperatif Üçüncü Şahıs Nişancı Oyunu The Forever Winter Duyuruldu


Fun Dog Studios, 30 yıllık deneyime sahip 30 veterandan oluşan bir Washington stüdyosu, AAA oyunları yaratma konusunda uzmanlaşmış bir şekilde The Forever Winter adlı üçüncü şahıs taktiksel hayatta kalma korku oyununu duyurdu. Oyun, Steam’de PC için kullanıma sunulacak ve oyunun başarısına ve topluluk geri bildirimlerine bağlı olarak ek platformlara da çıkabilir. Çıkış tarihi henüz duyurulmadı.

The Forever Winter, sizi ve ekibinizi sonsuz bir çatışma içine sokan korkunç ve devasa savaş makinelerinin gölgesinde hayatta kalmak için savaşmanız gereken bir hayatta kalma korku üçüncü şahıs taktiksel shooter oyunudur.

“Raj Studios’un Genel Müdürü ve Yaratıcı Direktörü Branford Miles Williams’ın basın bülteninde, “Grenle’lere tüm sınırları zorladıkları, yeni dünyalar inşa ettikleri ve hem tatmin edici hem de yararlı olan yeni mekaniklerle deney yaptıkları zamanlara geri dönmek için bir araya geldik,” dedi. “The Forever Winter, eski bir çağa atılan bir aşk mektubu, oyunculara gerilimli bir oyun deneyimi sunan ve taktiksel shooter’lara yeni bir bakış açısı sunan bir oyun. Tüm zamanların en başarılı oyunlarından bazılarında çalıştıktan sonra, deneylere geri dönmek ve yeni fikirler, yeni AI’lar ve yeni dünyalar üzerinde çalışmak istedik. Sonsuz Kış geliyor!”.

Steam: https://www.playground.ru/forever_winter/news/2828860 şeklinde.