Pearl Abyss, Black Desert'ın Doğrudan Hizmete Geçişinin 1. Yıl Dönümünü Kutluyor

Pearl Abyss, Black Desert'ın Doğrudan Hizmete Geçişinin 1. Yıl Dönümünü Kutluyor

Pearl Abyss, Black Desert için doğrudan hizmete geçişinin yıl dönümünü kutladığını duyurdu. Yakın zamanda yayınlanan “Sabah Işığı Diyarı” ile Pearl Abyss, sadece global bir geliştirici olarak kendini kanıtlamakla kalmadı, aynı zamanda içeriği farklı pazarlarda etkili bir şekilde konumlandırarak global bir yayıncı olarak birkaç kilometre taşı oluşturdu.

Son derecede istikrarlı ve kullanıcı dostu bir hizmet ile dünya çapında sahip olduğu geniş yayıncılık deneyimi, Sabah Işığı Diyarı olarak adlandırılan yeni bölgenin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesini sağladı.

Kuzey Amerika ve Avrupa'da yayınlanan olumlu medya haberleri, geleneksel Kore kültüründen alınan güçlü ilhamla oluşturulan içeriğin tazeliğini ve bütünlüğünü kabul ederek bu başarıyı ortaya koydu.

IGN France, içeriğin önizlemesini yaptıktan sonra “Black Desert'ın Sabah Işığı Diyarı’nın büyülü bir yolculuk için bize sunduğu en başarılı şey: Zevk ve eğlence.” diye bildirdi.  Bir başka oyun sitesi olan Massively OP ise “MMORPGlerin bir genişleme paketinde iş yapış şekillerini değiştirmeleri pek sık rastlanan bir durum değildir ancak bu onlar için iyi bir hamle oldu” dedi.

Black Desert Etkinliklerle Ödüller Sunuyor

Black Desert TürkiyeMENA, global maceracıların bu başarıya verdikleri destek için teşekkürlerini iletmek ve yıl dönümlerini kutlamak amacıyla bir dizi kutlama etkinliği düzenleyecek ve kazançlı ödüller sunacak.

Maceracılar Heidel'de NPC “Kakuo” ile buluşacaklar ve “Kakuo'nun Verdiği Resim”i almak için görev çizgisini takip edecekler. Maceracılar, bu çizimleri doğru sırayla birleştirerek evlerini dekore etmek için birçok özel mobilya parçasından birini elde edebilecekler.

Son olarak, maceracılar, “Sana Olan Duygularım” adlı görev serisini tamamlayarak sınırlı sayıdaki aksesuar olan “Kızıl Göz Siperlik” ve “Kızıl Göz Küpe” alabilecekler. Bu görev serisi, maceracıların uzun süredir yanında olan sadık dostlarından biri olan Kara Ruh'tan alınabilir.

Yıl dönümü kutlamaları daha fazla etkinlik ve kazançlı ödüllerle devam edecek.

Black Desert TürkiyeMENA hakkında daha fazla bilgiyi tr.playblackdesert.com adresindeki resmi web sitesinde bulabilirsiniz.

Black Desert IP Hakkında  

Pearl Abyss’in türü yeniden tanımlayan en gelişmiş görsellere sahip ve beceri tabanlı dövüş oyunu olan Black Desert, açık dünya MMORPG oyunudur. Piyasada bulunan bütün oyunlara kıyasla oldukça gelişmiş karakter özelleştirme sistemi ile kullanıcılar sınırlandırılmış normların dışına çıkarak kendilerini gerçekten temsil eden eşsiz karakterler yaratabilirler. Sezgisel kontrolleri, güzel bir şekilde tasarlanmış dünyası ve geniş çaplı hikayesi ile hem MMO oyunlarının ve aksiyon RPG’lerinin yeni üyelerini hem de uzun zamandır oynayan üyelerini heyecanlandıracak. Pearl Abyss şu anda PC, mobil ve konsolda dünya çapında 50 milyon oyuncuya Black Desert IP hizmeti veriyor.