Pearl Abyss Calpheon Şöleni'nde Black Desert Maceracılarını Şaşırtacak

Pearl Abyss Calpheon Şöleni'nde Black Desert Maceracılarını Şaşırtacak

Pearl Abyss Calpheon Şöleni'nde Black Desert Maceracılarını Şaşırtacak

Pearl Abyss, Black Desert'ın yıllık topluluk etkinliği Calpheon Şöleni'nin önümüzdeki ay gerçekleşeceğini duyurdu. PC ve Mobil için gerçekleştirilecek her iki etkinlik sırasıyla 16 ve 17 Aralık tarihlerinde Kore’nin Gwangmyeong şehrinde düzenlenecek.

Calpheon Şöleni Başlıyor

Global maceracılar, her biri aşağıdaki saatlerde başlayacak olan resmi YouTube kanallarındaki canlı yayınlar aracılığıyla, geliştiricinin yol haritası, büyük güncellemeler ve içerik açıklamaları da dahil olmak üzere birçok yeni haberle karşılaşmayı bekleyebilirler.

  • Black Desert Online: 16 Aralık Cumartesi günü saat 09:00’da
  • Black Desert Mobile: 17 Aralık Pazar günü saat 12:30'da

Black Desert Online, Calpheon Şöleni öncesinde maceracıların heyecanını artırmak için bir dizi etkinlik düzenleyecek. Maceracılar, 15 Kasım – 6 Aralık tarihleri arasında “[Etkinlik] Calpheon Meydan Okuma Nişanı” kazanarak, biriken nişan sayısına göre Vell'in Kalbi, Garmoth'un Kalbi ve Cron Taşı x2.000 gibi kazançlı ödülleri elde edebilecekler.

Ödüllerle Dolu Bir Serüven Maceracıları Bekliyor

Maceracılar, yukarıdaki eşyalardan herhangi birini kazanamasalar bile, “J'nin Keskin Çekici, Düşlem Tüyü x5, Kraliyet Eğreltisi Kökü x200 ve daha fazlası gibi yüksek değerde eşyalar ile takas edilebilen “[Etkinlik] Calpheon Teşvik Parası” elde edecekler. Yıl sonu Calpheon Şöleni'ni kutlamak için şölen tarihi yaklaştıkça daha fazla etkinlik düzenlenecek.

Ayrıca Calpheon Şöleni 2023 hakkında daha fazla bilgiyi, Black Desert ve Black Desert Mobile'ın resmi web sitelerinde bulabilirsiniz.