Persona 5 Switch Versiyonu Sızdı

Persona 5 Switch Versiyonu Sızdı

İlk olarak, gizemli Persona 5 S web sitesi yayına girdi ve başlığın üstünde daha fazla detayın 25 Nisan’da geleceğini belirten bir mesaj yayınladı. Phantom Thieves, söz konusu web sitesinin kaynak kodunda bulundu. Artık, bir Persona 5 versiyonunun gerçekten Nintendo Switch yolunda olduğuna dair bir onay olduğu görülüyor.

Bu iki yerleşik bireyin iddialarını destekleyecek bir imajla, Switch for Persona 5’in şu anda Best Buy’ın iç sisteminde bir kaydı olduğunu varsaymak nispeten güvenlidir. Bu kesinlikle birçoğu için heyecan verici bir haber olsa da, elbette, portun varlığının resmi bir teyidi olarak gözükmüyor.

Bununla birlikte, MysticDistance’ın işaret ettiği gibi, kayda eklenen orijinal UPC ve SKU kodları kesinlikle Persona 5 Switch’in meşru olabileceğini göstermektedir. Bu, girişin paylaşılan görüntüsünün, kolayca taklit edilebilecek bir ekran görüntüsünden ziyade, bir Best Buy satış noktası terminalinin gerçek bir fotoğrafı olduğu gerçeğiyle daha da ileri sürülmektedir.

Dahası, bir Persona 5 Switch portundan ilk kez söz edilmiyor olması. Örneğin, geçen ay, Twitter kullanıcısı ve Persona haberleri sızdıran Mr. Ohya, Persona 5 Switch’in çıkış tarihinin Güz 2019 olacağını iddia etmesiyle ek bir onaylama belirtisi gözler önünde.

 

Tüm bunlar, taraftarların Joker ve the Phantom Thieves’ın Switch’e gelişini çok fazla kutlamadan önce kesinlikle resmi bir açıklamasını beklemesi gerektiğini gösteriyor. Neyse ki, heyecanlı hayranlar Atlus ve Nintendo’dan haber beklerken Persona 5 R fragmanının keyfini çıkarmaya devam edebilirler.

Persona 5 şimdi PS4 ve PS3 için kullanılabilir.