Persona 5: The Royal Ne Zaman Çıkacak? – Çıkış Tarihi Belli Oldu

Persona 5: The Royal Ne Zaman Çıkacak? – Çıkış Tarihi Belli Oldu

Persona 5: The Royal Çıkış Tarihi Belli Oldu

Persona 5: The Royal Çıkış Tarihi Belli Oldu

Persona 5 Royal adlı Persona 5‘in güncellenmiş sürümü için tam bir fragman gösterildi. Phantom Thieves için yeni parti üyesi, sosyal faaliyetler için ek alanlar, yeni saldırı animasyonları, fazladan bir Confidant ve daha fazlası dahil olmak üzere bir ton yeni içerik ortaya çıktı. Yayınlanma tarihine gelince, Persona 5 Royal, 31 Ekim 2019’da Japonya’da ve 2020’de PlayStation 4’e özel olarak dünya çapında çıkacak.

Fragmanda, yeni bir tema şarkısı duyabilir ve orijinal sürüme dahil olmayan alanlardan oynanışı izleyebilirsiniz. Özellikle, Kichijoji’nin etrafında dolaşabilir, karakterlerle yeni sosyal sahnelere katılabilir, bir akvaryumu ziyaret edebilir ve Penguin Sniper adlı bir oyun barında tüm ekiple bilardo ve dart oynayabilirsiniz.

Ayrıca ek saldırı animasyonlarını da görebilirsiniz. Örneğin, Makoto’nun Ryuji’nin saldırıyı başlatması üzerine yıldırım çarpması yumruklarını Kenshiro tarzında fırlattığı görülüyor. Ayrıca yeni bir animasyonlu kısa sahnede, ek bir saray olabileceği anlaşılıyor. Joker, mevcut sarayların farklı alanlarını dolaşmak ve yeni bulmacalar çözmek için bir kanca kullanır.

Yeni parti üyesi Kasumi Yoshizawa adını aldı ve ayrıca Shujin Academy’de ritmik bir jimnastikçi olan nakil öğrencisi; animasyonlu bir sahnede zarif bir şekilde dans ettiği gösteriliyor. Onu kısa bir süreliğine fragmanda kritik bir vuruş animasyonunda da savaşta görebilirsiniz. Bir rapier tarzı kılıç ve Winchester tipi bir tüfek kullanır. Kasumi büyük bir rol oynayacak ve orijinal hikayeyi değiştirecek. Joker ve Goro Akechi ile yakından bağlantılı görünüyor. Shujin’de bir okul danışmanı olan ve Kamoshida yıkımından sonra ortaya çıkan yeni bir Confidant olan Takuto Maruki adında başka bir büyük karakter var.

Persona 5: The Royal Fragmanı