PES 2019 Fragmanı Yayınlandı

PES 2019 Fragmanı Yayınlandı

PES 2019

PES 2019

PES 2019 (Pro Evolution Soccer 2019), Konami’nin geliştirdiği ve yayınladığı bir seri futbol video oyunun gelecekte çıkacak olanıdır. Aslında seri Konami‘nin eski Superstar Soccer serisinden bir spinofftur.

Serinin oyunları her yıl, oyun Eylül ayı sonlarında ve/veya Ekim ayı başlarında piyasaya sürülüyor. En sevilen futbol video oyun serisi diyebiliriz. Yalnız sonra yıllarda özellikle lisans anlaşmalarından dolayı rakibi FIFA‘nın biraz gerisinde kalmış olabilir. Kısmen EA Sports‘un FIFA serileri için münhasır haklar satın alma eğiliminin bir sonucu olarak, oyunlar tarihsel olarak EA’nın sunduğu mevcut lisans hacminden yoksundu ve en önemlisi de Premier League ve Bundesliga idi. Bu nedenle, takım formaları, isimler ve oyuncular yanlış olabilir. Ama oynaması halen zevkli.

Cristiano Ronaldo, 2008, 2012 ve 2013 yıllarında serinin ön kapakta yer alan yüzü oldu. 2015 Mario Götze, 2016’da Neymar ve Alvaro Morata kapakta yer aldı. 2017 yılında Iniesta yer alırken 2018 yılında ise Suarez oldu. Şimdi ise Pro Evolution Soccer, futbolun en büyük efsanelerinden biri ile birlikte geri dönüyor; David Beckham. Bugün konu ile ilgili PES 2019 duyuru fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyebilirsiniz.

PES 2019 Fragman

Fragman; Barcelona’nın sahası Camp Nou ile başlıyor. Ülke takımı olarak Brazilya fragmana hakimken kulüp takımı olarak da Barcelona‘ya odaklanılmış. Oyuncu olarak ise Brazilyalı oyuncu Coutinho üzerine kurgulanmış. Ama asıl sürpriz futbolun efsane isimlerinden biri olan David Beckham’ı görmemiz. Oyun; Standard Sürüm, David Beckham Sürüm ve Legend Sürüm olarak piyasaya çıkacak. Videoda PES 2019 çıkış tarihi ise, Amerika’da 28 Ağustos; Avrupa ve Asya için 30 Ağustos olarak gösteriliyor.