PES 2019 Ne Zaman Çıkacak?

PES 2019 Ne Zaman Çıkacak?

PES 2019

PES 2019

Konami, uzun süredir futbol dünyasındaki Pro Evolution Soccer‘da bu yılın oyunu olacak olan PES 2019’u resmen açıkladı. PES 2019, her zamankinden biraz daha erken geliyor, 28 Ağustos’ta PS4 ve Xbox One için ABD’de yayınlanacak. Yine aynı şekilde PS4 ve Xbox One Avrupa yayın tarihi 30 Ağustos olarak belirtildi. PC için ise dünya çapında 30 Ağustos’da yayınlanacak.

Konami’nin detay verdiği yeni özellikler arasında sahada oyuncu yorgunluğu, gelişmiş top fiziği ve oyuncu konumlandırması ve daha büyük oyuncu bireyselliği bulunuyor. Yeni animasyonlar, yeni kutlamalar ve geliştirilmiş oyun içi grafiklerin yanı sıra yeni bir menü arayüzü de var.

MyClub için Konami; FIFA Ultimate Team‘in form kartlarına benzer şekilde, yeni bir oyuncu kart tasarım sistemi ve “gerçek dünya performanslarına dayanan geçici olarak yükseltilen istatistikleri” destekleyen Yüksek Performanslı Oyuncular ile “bugüne kadarki en büyük yenilemeyi” görüyor dedi. Bu arada Master League, yeni bir müzakere sistemi ve “gerçekçi transferler” içeriyor.

Lisanslarla ilgili olarak, Konami daha tam lisanslı ligler, stadyumlar ve kulüplere sahip olduğunu söyledi. Ancak bunların hiçbirinin PES 2018‘de yer alan Liverpool, Barcelona ve Borussia Dortmund dışında açıklanmadı. Ayrıca yayıncı yakın zamanda UEFA lisansını kaybetmişti. Yani Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi ve PES’in gelecekteki oyunlarındaki Avrupa Şampiyonaları artık resmi formlarına dahil edilmeyecek. Ancak bu seneki sürüm, David Beckham‘ı oynanabilir bir Efsane olarak geri getiriyor. PES 2019’un tanıtım fragmanına buradan bakabilirsiniz.