PES 2019 Veri Paketi 4 Çıktı

PES 2019 Veri Paketi 4 Çıktı

PES 2019 Data Pack 4

PES 2019 Data Pack 4

PES 2019‘un büyük veri paketi 4.0 güncellemesi PS4, Xbox One ve PC’de, spor simine bir dizi kozmetik seçenek ekliyor ve birkaç oyun iyileştirmesi yapıyor.

Güncellemenin ilk konularında, Celtic Park ve Ibrox’un yeni stadyumlar olarak eklenmesinin yanı sıra Rangers ve Celtic takımlarında bol miktarda oyuncu yüzünün bulunması var. Güncellemeye, dünyadaki en büyük liglerden bazıları da dahil olmak üzere, 70’ten fazla oyuncu yüzü dahil edildi. Son olarak, Tayland milli takımının resmi setlerinin yanı sıra Nike, Adidas, Puma ve Umbro’dan yeni ayakkabılar eklendi.

Data Pack 4, bu ayın ilerleyen zamanlarında PES 2019’daki MyClub moduna gelen yeni Efsanelerin duyurusu ile birlikte başlıyor. Hidetoshi Nakata, Park Ji-Sung ve Francesco Totti, MyClub’un Şubat ayındaki kampanyasının bir parçası olarak oyunda olacak.

Her ne kadar son yıllarda FIFA ön planda olasa da PES hiç bir zaman rekabeti bırakmıyor. EA, FIFA’yı geliştirmeye ve resmi lisanslar üzerinde bir tekel kurmaya devam etse de PES her zaman bizi şaşırtacak gibi görünüyor. Bu, üst düzey ligler için lisansların eksikliği, rahatsız edici olmaya devam ediyor. Ancak PES, tüm zamanların en iyi futbol oyunlarından birini üretmek için inanılmaz derecede tatmin edici bir futbol oyunu olarak sahada mükemmel adımlar atıyor. Lisans ve gösteri şovlarından eksik olabilir. Ama iş sahaya geldiği zaman rekabeti her zaman üst uçlarda yaşamayı başarıyor.