Pharah için Yeni Overwatch Cadılar Bayramı Skini Havalı Görünüyor

Pharah için Yeni Overwatch Cadılar Bayramı Skini Havalı Görünüyor

Yeni Overwatch Cadılar Bayramı Skini

Yeni Overwatch Cadılar Bayramı Skini

Overwatch‘ın Halloween Terror önümüzdeki hafta geri geliyor ve Blizzard, güncellemeyi heyecanla bekleyebileceğimiz yeni ürkütücü temalı skinlerden bazılarını gösterdi. İlk önce Doomfist’i bir Swamp Monster olarak gösterdi ve şimdi Moira’nın sırası. Bir tweet’de şirket Legendary skin Banshee Moira’yı gösterdi. Blizzard ayrıca Pharah için yeni Enchanted Armor Halloween skinini de gösterdi. Adından da anlaşılacağı gibi, herkesin en sevdiği roket kraliçesi, büyülü (ya da şeytani olarak) animasyonlu şövalyenin zırhında. Göz atabilirsiniz.

Şimdiye kadar, skin nispeten yeni karakterler için ortaya çıktığını ortaya koyuyor; bu da, orijinal kadronun son iki Halloween Terror etkinliğinde etkileyici bir ürkütücü skinleri koleksiyonu yapmak için bolca zaman aldığı düşüncesiyle mantıklı. Bu eğilim devam ederse, her ikisi de Cadılar Bayramı şenlikleri için yeni olduğundan Brigitte ve Wrecking Ball’a yeni şeyler görebiliriz.

Halloween Terror 9 Ekim’de başlayacak ve 31 Ekim’e kadar sürecek. Şirket kesin planlarını şimdilik tutuyor şu an için, ancak yeni skinlerin alışıldık önbelleklerini toplayacağını veya krediyle satın alınacağını biliyoruz. Blizzard genellikle eski skinleri önceki yıllardaki etkinliklerden de satıyor.