Pioner MMO-Shooter Oyunu Hakkında En Son Bilgiler

Pioner MMO-Shooter Oyunu Hakkında En Son Bilgiler


GFA Games’in kurucusu ve CEO’su bir röportajda MMO shooter Pioner hakkında birkaç detay paylaştı.

– Oyun yılın ikinci yarısında çıkacak ancak “yılın ilk yarısında hayranlarımızı memnun edecek bir şeyler hazırlıyoruz.”
– Mikro işlemler aracılığıyla, oyuncular SADECE kozmetik eşyaları satın alabilecekler; ancak bu dünyada yer almayan parlak, zehirli veya neon eşyalar bulunmayacak.
– Proje, uzun ömürlü hayat döngüsü göz önünde bulundurularak birkaç yönde geliştirilecek:
– İçerik açısından, oyunda sezonlar, etkinlikler, içerik yamaları ve oyun dünyasını, hikayeyi ve kampanyayı genişletecek büyük DLC’ler olacak.
– Teknik açıdan – hızlı denge düzeltmeleri, yeni mekaniklerin tanıtımı ve teknolojik güncellemeler (örneğin, yeni grafik teknolojilerinin eklenmesi) yapılacak.
– Lovecraft’tan da ilham alındı.
– Örneğin, oyunda “etki” adlı bir parametreyi yükseltebilir ve oyuncuların benzersiz yapıları oluşturan ilerleme seçeneklerini inceleyebilirsiniz.
– Pioner’in Phantom Dünyası, The Division’daki Karanlık Bölge’ye kavramsal olarak benzer: belirli ayrıntılarda bazı farklılıklar olsa da, temel fikir benzer.
– Oyunda birkaç büyük harita bulunmakta. Bu haritalarda yükleme ekranları neredeyse yoktur – bu konumlardaki geçişler pürüzsüzdür.
– Ana kampanyayı kooperatif modunda geçemeyeceksiniz – kısıtlamalar çoğunlukla anlatımla ilgilidir. Ancak, birçok görev kooperatif modunda tamamlanabilir ve daha da önemlisi, NPC’lerle kooperatif diyalogları sistemi vardır.
– Görüş açısından, PIONER, klasik bir post-apokaliptikten çok, bir teknoloji fantezisidir. Bu dünyanın anomal enerjisi çok daha büyük bir etkiye sahiptir. STALKER’da olduğu gibi, PIONER’ın da ortak bir ilham kaynağı “Yol Kenarı Pikniği”dir, ancak yorum farklıdır – bazı yönlerden PIONER, ilk kaynağa STALKER’dan daha yakındır.
– Oyunun UE4 motorundan UE5 motoruna taşınması planları var, ancak bu sadece oyun çıktıktan sonra teknik bir güncelleme parçası olarak gelecekte olacak. “Şu anda UE5, sunduğu avantajlara kıyasla orantısız bir şekilde daha fazla kaynak tüketiyor, ancak bunun üzerinde çalışıyoruz.”