Pioner oyununun geliştiricileri haydut gruplarını anlattı ve konsept sanatları gösterdi.

Pioner oyununun geliştiricileri haydut gruplarını anlattı ve konsept sanatları gösterdi.

Pioner’un hikayesi, giderek karanlığa gömülen gizemli bir takımadada geçmektedir. Her “mavi gel-git” ile daha fazla insan ölmektedir. Felaketin nedenlerini anlamaya ve gölgede gizlenen bilinmeyen düşmana saldırmaya zamanı gelmiştir.

Oyuncuların sadece ana hikaye çizgisini takip etmekle kalmayacakları, aynı zamanda takımadanın her yerindeki fraksiyonlar, olaylar ve görevlerin çeşitliliğine dalmaları gerekmektedir. Burada paralı asker, haydut, tüccar, araştırmacı ve daha birçok rolü üstlenebilirsiniz. Bu çeşitlilik her oyuncunun kendine uygun bir uğraş bulmasına ve olan bitene katılmış hissetmesine olanak tanır.

Adaların tehlikeli derinliklerine gitmeye devam ettikçe, kahramanlar binalar inşa etmeli, ticaret yolları kurmalı ve ekipmanlarını geliştirmelidir. Ne kadar ileri giderlerse, çevreleri o kadar tehlikeli hale gelir ve “Bulaşma” etkisi altında kademeli olarak mutasyona uğrar.

Ayrıca, oyuncular ekspedisyona birlikte çıkmak, anomalileri araştırmak, düşmanlara karşı koymak için birlikler oluşturabilirler. Ekip çalışması, bu zorlu dünyada hayatta kalmanın anahtarıdır.

En sonunda, PvP savaşlarını isteyenler, “Gölge Topraklar” gibi özel alanları beklemektedir. Burada, oyuncular tek başlarına veya gruplar halinde birbirleriyle çetin savaşlar yapabilirler. Kazanmak sadece kaybedenlerin eşyalarını değil, genellikle bu tür alanlarda ortaya çıkan nadir eşyaları da getirir.