Pioner Oyununun Yerli Yapımcıları, Oyuncu Donanımı Hakkında Detaylar Verdi

Pioner Oyununun Yerli Yapımcıları, Oyuncu Donanımı Hakkında Detaylar Verdi

Moskova merkezli oyun stüdyosu GFA Games, son zamanlarda Pioner adlı iddialı MMO nişancı oyunlarının oynanış videosunu yayınladı. Yeni video, oyundaki benzersiz silah türlerini ve diğer oynanış özelliklerini gösterdi. Geliştiricilerin hazırladığı tüm yeni haberlerin bu olmadığı ortaya çıktı. Proje yaratıcıları ayrı bir açıklamada, oyunun gelişimi sırasında aldığı önemli bir güncellemeden bahsettiler. Ayrıca, oyuncu ekipmanıyla ilgili detayları daha ayrıntılı bir şekilde tartıştılar.

GFA Games’den alınan bilgilere göre, Pioner nişancı oyunu, gelişimi sırasında hoş yenilikler almaya devam ediyor. Son zamanlardaki bu yeniliklerden biri, oyuna bedenlerin fizik modelinin eklenmesi oldu ve bu da anormalliklerle fiziksel etkileşim imkanı sağlıyor. Bu durumun Pioner’ın post-apokaliptik dünyasının görsel kalitesine olumlu yansıması bekleniyor.

Pioner’daki donanım konusunda, oyuncular basit silahlar yapabilecekler. Bunun için çizimler ve gerekli malzemeleri bulmaları, ayrıca özel bir tezgaha ihtiyaçları olacak. Oyunda çeşitli özelliklere ve tiplere sahip çeşitli ekipmanlar bulunacak. Örneğin, oyunun ayrı bir mermi türü ve birkaç çeşit zırhı bulunuyor.

Pioner’ın PC için yayınlanması hala 2024 olarak planlanıyor.