Pioner’de MMO shooter’da oyuncular, “oyuncunun pantolon rengini umursayan” uzaylı yaşam formlarıyla karşılaşabilecekler

Pioner’de MMO shooter’da oyuncular, “oyuncunun pantolon rengini umursayan” uzaylı yaşam formlarıyla karşılaşabilecekler

Yerli MMO nişancı oyunu Pioner oyuncuları eşsiz bir post-apokaliptik dünyaya götürmeyi vaat ediyor. Dünyanın tam hikayesini ve içinde yaşayan karakterleri ancak oyunun piyasaya çıkışından sonra öğrenebileceğiz, ancak şimdiden oyuncuların oyunda insanların tek akıllı varlıklar olmayacağına hazırlanmaları gerektiğini belirtmek gerekir. Pioner’de, uzak bir kozmostan gelen yabancı yaşam formlarıyla karşılaşabileceksiniz.

Pioner’deki yabancıların varlığına oyunun geliştiricileri olan GFA Games stüdyosundan ipucu verildi. Projenin yazarları, sosyal medya aracılığıyla oyunun post-apokaliptik dünyasını keşfetme sürecinde “Uzak dünyalardan Gezginler” ile karşılaşabileceğinizi söyledi. Bu arada, uzaylı yaşam formları oyunculara karşı düşmanca olmayacak, aksine onları dostça kabul edebilirsiniz. GFA Games’den yapılan açıklamaya göre, bu varlıkları endişelendiren tek şey, “oyuncunun pantolon rengi” olacak.

Hatırlatmakta fayda var, daha önce GFA Games stüdyosunun yöneticisi, Pioner’ı dünya çapında küresel olarak piyasaya sürme planları olduğunu açıklamıştı. Ancak nişancı oyununun çıkış tarihi şu anda bilinmiyor.