PIONER’ın yaratıcıları, oyuncuları kolayca yerin altına “saplayabilen” korkunç bir canavarı gösterdi.

PIONER’ın yaratıcıları, oyuncuları kolayca yerin altına “saplayabilen” korkunç bir canavarı gösterdi.

2024 yılının başlarında GFA Games stüdyosundaki geliştiriciler, PIONER için çeşitli karakter ve varlıkların oluşturulma sürecini gösteren bir yayın serisi başlattı. MMO nişancı oyununun yaratıcıları, önceki bölümlerde nasıl Çiğnenebilirleri başardıklarını gösterdiler ve şimdi oyunun ilk tiksindirici canavarı olan Bataklık Cadısı ile tanışmaya davet ediyorlar. Daha önceki konseptleri inanılmaz derecede basit olan bu canavar, geliştiricilerin sonunda gerçekten ürkütücü bir canavar elde etmelerini sağladı.

Bataklık Cadısı, PIONER’ın belirli lokasyonlarında oyuncularla karşılaşacak ve onların keşif seferlerine katılabilecekleri yerlerde olacak. Geliştiricilerin yorumlarına göre, bu canavar oyuncu için ciddi bir tehdit oluşturuyor. Onun yeteneklerinin tüm yelpazesini ancak oyunun piyasaya sürülmesinde görebileceğiz, ancak GFA Games zaten Bataklık Cadısı’nın “bir darbeyle bir insanı toprağa gömebilecek” yeteneklerine işaret etti.

Post-apokaliptik dünya PIONER’ı keşfetmek için bu yıl içinde yola çıkabileceksiniz. Proje yaratıcıları, nişancı oyununu 2024 yılının sonuna kadar PC için piyasaya sürmeyi planlıyor.