Playstation 4’te Oynayabileceğiniz En İyi 5 Oyun

Playstation 4’te Oynayabileceğiniz En İyi 5 Oyun

Bloodborne

Bloodborne

    Oyunun hikâyesi Victoria döneminde, saklı dağların ardında bulunan Yharnam isimli antik bir şehirde geçiyor. Yharnam sokaklarına yayılan tuhaf bir endemik hastalık nedeniyle insanlar lanetlenip, sonsuza kadar canavara dönüşmektedirler. Hastalığın yayılmasından bir süre sonra Yharnam, sokaklarında canavarların gezdiği, ölüm ve kan içinde kalmış bir şehre dönüşmüştür. Bunun üzerine hastalığa yakalanmamış olan insanlar her gece Yharnam sokaklarında canavar avları yaparak, hastalığa yakalananları zorunlu olarak katletmeye başlarlar. Fakat bazen de avcılar, canavarlar tarafından öldürülmektedirler. Oyunun ana karakteri de Yharnam’ı kurtarmaya çalışan gönüllü bir avcı.

The Witcher 3

The Witcher 3

   The Witcher 3: Wild Hunt, serinin diğer oyunları gibi Geralt of Rivia’nın hikâyesini konu alıyor. İkinci oyunun sonunda yaşanan olayların üzerinden altı ay geçer ve Geralt’ın hafızası yerine gelir. Hafızasını geri kazanan Geralt, kayıp aşkı Yennefer’ı aramaya başlar. Ardından Ciri’yi geri getirmek için Emhyr var Emreis’den hayatının en büyük kontratını alır ancak bu hiç kolay olmayacaktır çünkü Ciri’nin peşinde Wild Hunt vardır.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

    Red Dead Redemption 2, Rockstar Studios tarafından geliştirilen, Rockstar Games tarafından ise yayınlanan Western temalı aksiyon-macera türü video oyunudur. 2010 yılında çıkan Red Dead Redemption’ın bir kaç yıl gerisinde geçen oyun Red Dead serisinin üçünçü oyunudur. Oyun 2018 yılında 27 Ekim tarihinde yayımlanmıştır. Oyun Dutch Van der Linde çetesinin bir üyesi olan Arthur Morgan ismindeki bir haydutun hikâyesini konu edinmektedir.

Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus

   Wander adındaki karakterin, yasak topraklara girmeleri sonucu hayatı alınan Mono adındaki kıza tekrar hayat vermesi için 16 devi öldürmesi gerekir. Agro adındaki atıyla, küçük kılıç ve yayıyla 16 devi zekasını kullanarak zayıf yönlerini bularak alt etmesi gerekmektedir. 

Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted 4: A Thief’s End, Nate Drake‘e odaklanacak son Uncharted oyunudur. Uncharted 4: A Thief’s End, Hikâye odaklı Üçüncü Şahıs Nişancı ve Aksiyon-Macera Oyunudur. Uncharted’ın 4 oyunu da AAA kalitede oyunlar olmuştur ve 4. oyun ile de bu devam etmiştir.