PlayStation 5 ve Xbox Series X Oyunlarının Fiyatları Oyuncuları Üzecek

PlayStation 5 ve Xbox Series X Oyunlarının Fiyatları Oyuncuları Üzecek

Yeni nesil oyun konsolları çok daha hızlı yükleme süreleri, çarpıcı grafikler ve daha yüksek oyun fiyatlarını beraberinde getirecek. Oyuncuları ilk iki değişiklik oldukça heyecanlandırsa da, üçüncü değişiklik için pek heyacanlanacaklarını düşünmüyoruz.

Geçtiğimiz Perşembe günü Take-Two Interactive Software tarafından yapılan açıklamada, NBA 2K21'in PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümleri için 69.99 dolarlık bir liste fiyatına sahip olacğaını duyurdu. Diğer yayıncılar, oyunları için fiyatlandırma yapmadığını açıkladı.

2K sözcüsü, “Yeni nesil platformlarda NBA 2K21 için önerilen perakende fiyatımızın oyunun değerine denk olduğuna inanıyoruz” dedi. NBA 2K21'in yeni nesil oyun konsolları için önemli bir detay olacağından eminiz, ancak bu değeri hayranlarımıza ve NBA 2K oyuncularına kanıtlamamız gerektiğinin farkındayız. Bunu dört gözle bekliyoruz ve önümüzdeki aylarda daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz.”

PlayStation 5 ve Xbox Series X için piyasaya sürülecek olan diğer oyunlarla ilgili herhangi bir fiyat bilgisi paylaşılmadı, ancak gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.