PlayStation’a Gelecek Olan İlk Indie Oyunları Belli Oldu

PlayStation’a Gelecek Olan İlk Indie Oyunları Belli Oldu

 Sony'nin başlatmış olduğu bu kampanya içerisinde Indie oyunları ile ortaklaşa yürütülen kampanya ile Indie oyunlarıda nihayet konsallarda görebileceğiz. PlayStation Store'a eklenecek olan ilk oyunlar açıklandı. Bunun yanı sıra her ay birçok yeni Indie oyununun da PlayStation Store'a eklenmesi planlanılıyor. 

 Geçtiğimiz günlerde Sony'nin yetkililierinden Shuhei Yoshida'nın yaptığı açıklamalarında PlayStation'a birçok Indie oyunlarının ekleneceği duyurulmuştu. Bu kampanyaya verilen isim ise The PlayStation Indies Initiative olarak belirlendi. İlk olarak 9 Indie oyununu PlayStation'a getirmeyi planlayan Sony, şimdilik sadece  2 oyunu açıkladı. Bunlardan ilki China Hero Project tarafından geliştirilen F.I.S.T.: Forgen in Shadow oldu.  Oyun hakkında PlayStation'ın resmi Twitter hesabından paylaştığı gönderiye buradan ulaşabilirsiniz.

 Sony'nin bir diğer hamlesi ise PlayStation Now' Indie yapımı bir oyun eklemek oldu. PlayStation Now'a eklenen ilk Indie yapımı Hello Neighbor oldu. Dynamic Pixels ve Hologryph şirketlerinin ortaklaşa geliştirdikleri Hello Nieghbor, komşusunun esrarengiz evini gözetleyen bir çoçuğu kontrol edeceğimiz oyun olarak karşımıza çıkıyor.