PlayStation Plus, Ocak Ayında Ücretsiz Oyun Verecek

PlayStation Plus, Ocak Ayında Ücretsiz Oyun Verecek

  PlayStation aylık abonelik sistemiyle her ay PlayStation Plus kullanıcılarına iki ücretsiz oyun veriyor. 2020 Ocak ayında Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Goat Simulator’ı ücretsiz elde edebilirsiniz. Şimdiye kadar bu iki güzel oyunları oynamadıysanız 7 Ocak’tan itibaren indirebilirsiniz.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Uncharted: The Nathan Drake Collection

  7 Ocak Salı gününden itibaren PlayStation kullanıcıları için Bluepoint Games tarafından geliştirilen Uncharted: The Nathan Drake Collection’ı ücretsiz olarak elde edebileceksiniz. The Nathan Drake Collection’ın içerisinde Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception gibi PlayStation 3 oyunları yer alacak. Ayrıca bu oyunları alacak olan PlayStation kullanıcıları PS4 için geliştirilen görsellerle oynayabileceksiniz.

Goat Simulator

Goat Simulator

  PlayStation Plus’ın 7 Ocak Salı günü PlayStation kullanıcılarına özel ücretsiz olarak vereceği ikinci oyun Goat Simulator olacak. Türkiye’deki PlayStation kullanıcıları bu oyunu ücretsiz olarak geçen sene Kasım ayında edinmişti. Kasım 2019’da PlayStation Plus oyunlarından Outlast 2’ydi. Ancak Outlast 2, Türkiye PlayStation mağazasında satışa sunulmadığı için alternatif olarak Goat Simulator ücretsiz olarak sunulmuştu. Şimdi ise oyun 2020 Ocak ayında tekrar karşımıza çıkıyor. Türkiye’deki PlayStation kullanıcıları geçen sene ücretsiz olarak edindikleri bu oyunun henüz değiştirilip değiştirilmeyeceğini bilmiyorlar. Goat Simulator oyununun geliştiricisi, oyun hakkında şunları söyledi:

Yapmanız gereken şey, bir keçi olarak yapabildiğiniz kadar fazla hasara yol açmak. Eski tarz paten oyunlarına benziyor. Ancak patenci olmak yerine bir keçisiniz ve çeşitli numaralar yapmak yerine bir şeyleri kırıyorsunuz. Şık bir şekilde bir şeyleri yok edin ve daha fazla puan kazanın!”

  Her iki oyunu da 7 Ocak’tan 3 Şubat’a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. PlayStation Plus’ın Aralık ayında verdiği Respawn Entertainment’ın birinci şahıs nişancı oyunu Titanfall 2’yi ve Milestone’un motosiklet yarış oyunu Monster Energy Supercross – The Official Videogame’i 6 Ocak tarhine kadar edinebilirsiniz.