PlayStation’ın Alman bölümü, Pragmata ile ilgili yakın bir duyuru yapacaklarını ima ediyor.

PlayStation’ın Alman bölümü, Pragmata ile ilgili yakın bir duyuru yapacaklarını ima ediyor.

Capcom 2020 yılında ilginç bir bilim kurgu aksiyonu olan Pragmata’yı tanıttı. Oyunun duyurulmasından bu yana, oyun etrafında büyük bir hayran topluluğu oluştu ve hikaye ve oynanışla ilgili teoriler üretiyorlar. Bu arada, geliştiriciler o zamandan beri neredeyse hiç yeni bilgi sunmadılar, ancak bu yıl gizemli Pragmata hakkında tekrar duyurulabiliriz.

Bu durum PlayStation’ın resmi birimi tarafından ima edilmektedir. Şirketin Alman sosyal medya hesabında Pragmata hakkında bir mesaj aniden ortaya çıktı. Gönderi, projenin PS5’te piyasaya sürüleceğini bildiriyor ve kullanıcıların PlayStation Store üzerinden istek listesine eklemelerini öneriyor.

Bu gibi aniden hatırlatmalar birçok oyuncu için garip geldi. Kullanıcılar, PlayStation’ın resmi hesabının oyun hakkında sadece hatırlatmayacağını düşünüyor. Muhtemelen şirket, kendi State of Play sunumuna hazırlanıyor ve böylece yayının ilgisini canlı tutuyor.

Son dedikodulara inanılırsa, State of Play’in Şubat ayı sonuna kadar gerçekleşmesi bekleniyor ve burada Death Stranding 2 için yeni bir fragman gösterilecek.