P’nin Yalanları 7 Milyon Oyuncuya Ulaştı

P’nin Yalanları 7 Milyon Oyuncuya Ulaştı


NEOWIZ’den Souls benzeri Lies of P, stüdyo için büyük bir başlangıç başarısı oldu: başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden bir aydan az bir süre sonra 1 milyondan fazla kopya satıldı. Şimdi stüdyo oyunla ilgili yeni verileri paylaştı. Oyunun resmi hesabına göre Lies of P şu anda 7 milyon oyuncuya ulaştı, bunlar oyunu satın alanlarla birlikte Game Pass aboneliği sayesinde oynayanlar da dahil.

Lies of P, Pinokyo hikayesinden esinlenen ve karanlık bir şehir olan Кrat’ta geçen Souls tarzı bir aksiyon oyunudur. Bir zamanlar güzel olan Кrat şehri, ölümcül kuklaların delirdiği ve yeri veba ile kaplanmış bir kabusa dönüşmüştür. Oyunda, marionette karakteri kontrol ederek şehri gezip Geppetto’yu bulmalı ve nihayet insan olmalıdır.

Lies of P, gerilimle dolu zarif bir dünya, derin dövüş mekanikleri ve karakter özelleştirme sistemleri ile dikkat çeker, ayrıca yalanların daha fazla söylendiği hikayesi ile Pi’nin daha insani hale gelme temalarını işler.

Lies of P, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S için Game Pass aboneliğiyle birlikte mevcuttur.