Pokemon: Detective Pikachu Fragmanı Yayınlandı

Pokemon: Detective Pikachu Fragmanı Yayınlandı

Pokemon: Detective Pikachu

Pokemon: Detective Pikachu

Pokemon: Detective Pikachu filminin ilk fragmanı yayınlandı. Devasa popüler oyun serisine dayanan canlı aksiyon filmi Mayıs ayında yayınlanacak ve dünyaca ünlü sarı Pokemon Pikachu‘ya ünlü yıldız Ryan Reynolds hayat verdi.

Fragman, filmin Pokemon‘un insanlarla birlikte varolduğu Ryme City‘de bulunduğunu gösteriyor. Ünlü bir özel dedektif koyboldu ve oğlu Tim başana gelenleri araştırmaya başlar. Ama Tim, bir Pokemon antrenörü ve Pikachu‘nun ona ne diyeceğini duyma yeteneğiyle, gizemi çözmek için bir araya gelirler. Ve tabii ki, fragman Psyduck, Bulbasaur, Charizard ve Greninja dahil olmak üzere diğer Pokemonlar ile doludur. Fragmana göz atabilirsiniz.

Oyuncular arasında Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom), Kathryn Newton (Blockers), Ken Watanabe (Godzilla, Inception) ve Bill Nighy (Harry Potter and the Deathly Hallows) yer alıyor. Detective Pikachu, daha önce Goosebumps, Captain Underpants ve Shark Tale adlı filmleri yöneten Rob Letterman tarafından yönetilmektedir. Film, 10 Mayıs 2019’da sinemaya gelecek.

Detective Pikachu aynı isimli video oyununa dayanıyor. Oyunun daha kısa bir versiyonu, 2016 yılında Japonya’da piyasaya sürüldü ve tam sürüm Mart 2018’de dünya çapında yayınlandı.