Pokemon: Eylül Ayındaki Ücretsiz Efsaneviler Artık Mevcut

Pokemon: Eylül Ayındaki Ücretsiz Efsaneviler Artık Mevcut

Ücretsiz Efsanevi Pokemonlar

Ücretsiz Efsanevi Pokemonlar

Eylül ayı geldi ve Pokemon Company, Year of Legendary Pokemon kampanyasına, Ultra Sun ve Ultra Moon için başka ücretsiz Efsaneviler ile devam ediyor. Eylül ayında oyuncular, Ruby ve Sapphire, Latios ve Latias’tan iki Eon Pokemon’dan birini ele geçirebilecekler. Ama her zamanki gibi, onları alma yolu bölgeye göre değişecektir.

Avrupa ve Avustralya’daki oyuncular Efsanevileri doğrudan 1-2 Eylül tarihleri arasında Nintendo Network’ten indirebilecekler.

Her zamanki gibi, aldığınız Pokemon oynadığınız sürüme bağlı olacaktır. Efsanevileri herhangi bir yedinci nesil Pokemon oyununda talep edebilirsiniz. Ancak bunları Ultra oyunlarında kullanmak için ek bir teşvik var; sadece Efsaneviler daha yüksek seviyelerde gelir ve farklı hareketler bilir, Hyper Train a Pokemon ile değiştirilebilen nadir bir eşya olan Gold Bottle Cap ile donatılır. Hareketlerini ve diğer detayları inceleyebilirsiniz.

Pokemon Ultra Sun
– Latias — Level 100 (w/Gold Bottle Cap)
– – Mist Ball
– – Psychic
– – Draco Meteor
– – Tailwind

Pokemon Sun
– Latias — Level 60
– – Mist Ball
– – Dragon Pulse
– – Psycho Shift
– – Wish

Pokemon Ultra Moon
– Latios — Level 100 (w/Gold Bottle Cap)
– – Luster Purge
– – Psychic
– – Draco Meteor
– – Tailwind

Pokemon Moon
– Latios — Level 60
– – Luster Purge
– – Dragon Pulse
– – Psycho Shift
– – Dragon Breath

Efsanevi almak için ana menüden Mystery Gift seçin ve hediyenizi bir kod/şifre ile alma seçeneğini belirleyin. Aldığınız indirme kodunu girin ve Pokemon oyununuza yüklenir. Avrupalı ve Avustralya’daki oyuncular, sadece kendi hediyelerini internetten alma seçeneğinin seçilmesine ihtiyaç duyacaklar. Bu adımlar tamamlandıktan sonra, Efsaneviyi Alola’daki herhangi bir Pokemon Center’ın içinde bekleyen teslimatçıdan seçebileceksiniz.