Pokemon Go 2 Yeni Üçüncü Nesil Efsanevi Pokemon Ekledi

Pokemon Go 2 Yeni Üçüncü Nesil Efsanevi Pokemon Ekledi

Pokemon Go

Pokemon Go

Lugia Pokemon Go‘yu çok yakında bırakıyor olabilir, ancak iki tane daha Efsanevi Pokemon yerini alacak. Bugünden itibaren, dünyadaki oyuncular Ruby ve Sapphire’dan ikiz Latios ve Latias, Pokemon ile karşılaşabilecekler.

Her iki efsanevi de oyuna aynı anda ulaşır, ancak her biri yalnızca dünyanın farklı bir bölümünde sınırlı bir süre için bulunabilir. Şu andan 8 Mayıs’a kadar, Latios ile Latin Amerika, Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Afrika’da karşılaşılabilirken, Latias Avrupa ve Asya’da görünecektir. Bu tarihte, iki Pokemon 5 Haziran’a kadar kalacakları bölgeleri değiştirecek.

Diğer efsaneviler gibi Latios ve Latias da sadece Raid Battles‘te Gyms olarak bulunabilir. Oyuncular ilk önce Pokemon ile savaşmak için diğer antrenörlerle takım kurmaya ihtiyaç duyacaklar ve sadece efsaneviler yenildikten sonra onları yakalamak için bir şans kazanacaksınız.

Hem Latios hem de Latias, Karanlık ve Peri Pokemonlarına özellikle duyarlı oldukları anlamına gelen dual Psişik / Ejderha tipidir. Niantic; koleksiyonunuzda yer almayan, Tyranitar ve Mawile gibi Pokemon’un Raid Battles’da da görünmeye başlayacağını ve yeni Efsanevilere katılmadan önce size güçlü bir takım yaratma şansı verdiğini söylüyor.

Niantic, son aylarda Pokemon Go’ya bir dizi yeni Efsanevi Pokemon’u tanıttı. Bu yılın başlarında, oyuncular diğer üçüncü nesil üç Efsanevi; Groudon, Kyogre ve Rayquaza ile savaşabildiler. Gold ve Silver Efsanevisi Lugia da sınırlı bir süre için Raid Battles’a geri döndü. Son olarak, Niantic oyunculara oyunun ilk Mythical Pokemonu, Mew ile karşılaşma şansı veren yeni bir araştırma görev sistemi başlattı.

Kaynak: 1