Pokemon Go Parlak Pikachu Güncellemesi Geldi

Pokemon Go Parlak Pikachu Güncellemesi Geldi

Olumsuz yönü ise, Pokemonun şu anda yalnızca Japonya’da mevcut olması ve henüz dünya çapında bir yayınla ilgili hiçbir şey bilinmemesi. 

Aşağıda görebileceğiniz gibi, Pikachu’nun parlak versiyonu, standart Pikachu’ya oldukça benzemektedir; belki biraz daha sahte bronzluk olması dışında, hoş bir turuncu gibi gözüküyor. Yaratık parlak Metikarp ve parlak Gyarados’tan sonra Pokemon Go’da bulunan üçüncü parıldayan canavar olması açısından önemli. Parlak Pikachu elbette parlak Raichu‘ya dönüşüyor. 

Pokemon Go Parlak Pikachu

Pokemon Go Parlak Pikachu

Efsanevi Pokemon

Özel fare şu anda Japonya dışında mevcut olmasa da, dünyanın geri kalanına da bizler için umut veriyor. Geliştirici Niantic geçtiğimiz günlerde sadece belirli bir süre için Pokemon Go‘un bölgedeki canlılarını Avrupa’da açmaya başladı. Bu arada bir efsanevi Pokemon da var, ancak hızlı olmak zorundasınız. Zapdos sadece 14 Ağustos’a kadar Raid Savaşlarında mevcut. 

Elektrikli farenin parlak olanı – bir Santa (Noel baba) şapkası ya da bir Ash Ketchum şapkası olan eserlerini izleyen – Pokemon Company’nin Japonya’daki Pikachu Salgını olayının bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. Ancak Pokemon Go’nun tüm etkinlikleri çok iyi gitmedi. Chicago yapılan şölen Temmuz ayının başlarında bir sürü sorunla karşılaşıldıktan sonra Avrupa’daki bazı ülkeler için olan etkinlikler de ertelendi.