Pokemon Go: Sınırlı Bir Süre için Zırhlı Mewtwo Mevcut

Pokemon Go: Sınırlı Bir Süre için Zırhlı Mewtwo Mevcut

Pokemon Go Zırhlı Mewtwo

Pokemon Go Zırhlı Mewtwo

Efsanevi Pokemon Mewtwo sınırlı bir süre için Pokemon Go‘ya geri döndü. Groudon’un oyundan ayrılmasının ardından, güçlü Psişik türü Temmuz ayı sonuna kadar Raid Battles’a geri döndü ve bu sefer özel bir zırh giyiyor.

Mewtwo Strikes Back: Evolution‘ın Japonca sürümüyle aynı zamana denk geliyor. Raids’de karşılaştığınız her Mewtwo, zırhını filmden alacak. Bu, ilk kez Zırhlı Mewtwo‘nun herhangi bir Pokemon oyununda ortaya çıkmasıdır. Bundan dolayı bir tanesini yakalama şansını kaçırmak istemezsiniz. Zırhlı Mewtwo, farklı görünümüyle birlikte daha savunucu istatistiklere ve standart şeklinden farklı hareketleri bilme yeteneğine sahip.

Armored Mewtwo, 31 Temmuz’a kadar beş yıldızlı Raids’te görünecek ve koleksiyonunuza bir tane daha eklemeniz gerekecek. Farklı istatistiklerine ve görünümlerine rağmen, Pokemon hala saf bir Psişik tiptir, bu yüzden en iyi tercihiniz Darkrai, Giratina ve Scizor gibi Dark, Ghost ve Bug Pokemonlarla şavaşa girmeniz olacaktır. Ekibiniz Mewtwo’yu yenmeyi başarırsa, Raid’e katılan herkes onu yakalamak için bir şans kazanacaktır.

Mewtwo, bu ay Pokemon Go’da tekrar görünen tek Efsanevi değil. Dortmund, Almanya’daki son Pokemon Go Fest etkinliğinde yeterince Global Challenges tamamlamanın bir ödülü olarak Niantic, 14 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek olan özel Raid Günü için Entei’yi geri getirdi.