Pokemon Go: Yeni 4. Nesil Efsanevi Pokemon Mevcut

Pokemon Go: Yeni 4. Nesil Efsanevi Pokemon Mevcut

Pokemon Go Cresselia

Pokemon Go Cresselia

Pokemon Go‘nun ilk 4. Nesil Efsanevi Giratina, artık mevcut olmayabilir, ancak Sinnoh bölgesinden bir başka nadir Pokemon onun yerini aldı. Pokemon Diamond ve Pearl’de ilk kez tanıtılan Psychic-tipi bir Efsanevi olan Cresselia, dünya çapında Raid Battles’da ortaya çıkmaya başladı. Oyunculara sınırlı bir süre için bir tane yakalama şansı veriyor.

Her zamanki gibi, Cresselia’yı yakalamak için, önce gerçek hayatta diğer oyuncularla takım kurup bir Cresselia Raid‘in gerçekleştiği bir Gym’e gidin. Efsanevi Pokemon‘a bir kez meydan okuyabileceksiniz; eğer başarılı bir şekilde mağlup ederseniz, bir avuç Premier Top kazanırsınız ve onu yakalama şansınız olur.

Cresselia, 18 Aralık’a kadar Raid Battle olarak görünecek ve bu sayede koleksiyonunuza bir ay içinde katılacak. Belirtildiği gibi, Karanlık, Böcek ve Hayalet Pokemon’a duyarlı hale getiren saf bir Psişik tiptir. Tyranitar, Scizor ve Giratina özellikle yararlıdır, ancak yüksek HP ve savunma istatistikleri sayesinde Cresselia’yı devirmek için güçlü bir ekip oluşturmalısınız.

Cresselia, yakın zamanda Go’ya ulaşan tek yeni 4. Nesil Pokemon değil; geçen hafta, Niantic oyuna birkaç 4. Nesil evrimi getirdi. Oyuncular artık Go’da Electivire, Magmortar, Rhyperior, Porygon-Z ve diğer evrimleşmiş Pokemonlar’ı bulabilirler. Bunu yapmak için, Sinnoh Stone olarak adlandırılan yeni bir evrimsel öğeye ve gerekli miktarda Candy’e ihtiyacınız olacak.

4. Nesil evrimi devam eden Hatchathon etkinliğinin yanında geldi. Şu andan itibaren 27 Kasım’a kadar, 2 km’lik Yumurtalardan Rhydon, Porygon ve Magby gibi 4. Nesil başlıklarında ilk kez tanıtılan formları geliştiren Pokemon‘u yakalayabileceksiniz. Ayrıca etkinlik sırasında nadiren parlak bir Elekid’i kuluçkadan çıkarma şansınız var.

Son Pokemon oyunları çifti, Let’s Go Pikachu ve Let’s Go Eevee, kısa süre önce Nintendo Switch için çıktı. Pokemon Go’yu başlığa bağlayarak yeni Efsanevi Pokemon Meltan’ı yakalama şansınız olacak. Let’s Go oyunlarından birine sahip olmasanız bile, yeni bir Özel Araştırma görevini tamamlayarak Meltan ile tanışabilirsiniz.