Pokemon Go Yeni Mythical Pokemon Ekliyor

Pokemon Go Yeni Mythical Pokemon Ekliyor

Pokemon Go Deoxys

Pokemon Go Deoxys

Pokemon Go oyuncuları yakında koleksiyonlarına başka bir nadir Pokemon eklemek için ilk fırsatlarını yakalayacaklar. Ama bunu yakalamak, her şeyden daha zor olabilir. Pokemon Ruby ve Sapphire sürümlerinden gelen Mythical Deoxys, popüler mobil oyunda ilk kez olacak. Ancak daha önce Mewtwo‘da olduğu gibi, sadece EX Raids ile geçerli olabilir.

Standart Raid Battles‘tan farklı olarak EX Raids, yalnızca davet aldığınız takdirde katılabileceğiniz özel bir savaş türüdür. Bir davet almaya hak kazanmak için kısa süre önce bir “niteleyici” Gym’de bir Raid Battle kazanmış olmanız gerekir. Ele geçirmeyi başarabilirseniz, davetiyenizi Ultra veya En İyi Arkadaşlarınızdan birine genişletebileceksiniz.

Pokemon Go geliştiricisi Niantic, Deoxys’in oyunda “EX Raid davetlerinin bir sonraki döngüsü ile” görünmeye başlayacağını söylüyor. EX Raids’i barındıran Gym’ler artık ayrıntılarına baktığınızda yeni bir etiketle işaretlenecek ve Deoxys’i hangi konumlarda bulabileceğinizi daha kolay tanımlayabileceksiniz.

Deoxys güçlü bir Psişik tip Pokemon’dur, bu yüzden bir EX Raid’e davet ederseniz, Tyranitar gibi güçlü Dark tipleri ile savaşmak isteyeceksiniz. Anahat serisinde Deoxys, her birinin görünüşünü değiştiren ve belirli istatistikleri yükselten çok sayıda form alabiliyor, ama Pokemon Go’da ilk kez normal formunda görünecektir. Niantic’in mobil oyunda Deoxys’in diğer formlarını nasıl tanıtacağı açık değil.

1. Nesil Efsanevi Mewtwo, aslında sadece EX Raids ile mevcuttu. Ancak, Ultra Bonus Etkinliğinin bir parçası olarak bu hafta, 20 Eylül’de başlayacak olan standart Raid Battles’da ilk görünümünü oluşturacak. 23 Ekim’e kadar, Gyms’de Legendary Psychic-type’la karşılaşabilirsiniz, böylece mümkün olduğunca koleksiyonunuza ekleme şansınızı kaçırmak istemezsiniz.