Pokemon Go’da Giratina İlk Kez Origin Forme’da Mevcut

Pokemon Go’da Giratina İlk Kez Origin Forme’da Mevcut

Pokemon Go Giratina Origin Forme

Pokemon Go Giratina Origin Forme

Pokemon Go‘ya döndükten bir haftadan daha kısa bir süre sonra, 4. Nasil Legendary Giratina formlarını değiştirdi. Bugünden 29 Nisan’a kadar Renegade Pokemon, Origin Forme‘da görünecek ve bu, mobil oyunda canavarın bu versiyonunu yakalamak için ilk fırsatınız olacak.

Dialga ve Palkia gibi, Giratina da Pokemon Diamond ve Pearl’de giriş yaptı, ancak Origin Forme ilk kez Pokemon Platinum’da tanıtıldı. Altered Forme’ın aksine, bu değişken daha yılantaşı bir görünüme sahiptir ve canavarın Distortion Dünyası’nda aldığı biçimdir.

Hangi formda olursa olsun, Giratina ikili bir Ghost/Dragon Pokemon olmaya devam ediyor. Bu yüzden geçen yılki Cadılar Bayramı etkinliğinde ilk kez ortaya çıktığında savaşırken kullandığınız stratejiler hala geçerli olacak. Bu kombinasyonun benzersiz yanı, hem Ghost hem de Dragon’un kendi türlerine duyarlı olmasıdır. Bu yüzden Salamence, Rayquaza ve Gengar gibi Pkemonlar ile savaşmak istersiniz. Tyranitar ve Houndoom gibi karanlık türler de etkili olacaktır.

Giratina Origin Forme‘nun ilk çıkışına ek olarak, Niantic Pokemon Go’da yeni bir etkinlik başlattı. Bug Out etkinliği 9 Nisan’a kadar devam edecek. Bu süre zarfında, Scyther gibi Bug türü Pokemon vahşi doğada daha sık ortaya çıkacak ve Incenses her zamanki sürenin iki katı kadar sürecek. Ayrıca, Poke Stops’tan Bug Pokemon etrafında dönen özel Field Research görevlerini de alacaksınız.

Pokemon Go’nun bir sonraki Topluluk Günü 13 Nisan Cumartesi gününe ayarlandı. Bu ay öne çıkan Pokemon, Salamence’ın ilk şekli olan Bagon olacak. Etkinlik boyunca, Bagon’u vahşi doğada bulmak çok daha kolay olacak ve Pokemon’u yakalamak için normal XP miktarını üçe katlayacaksınız.