Pokemon Masters Büyük Bir Başlangıç Yaptı

Pokemon Masters Büyük Bir Başlangıç Yaptı

Pokemon Masters

Pokemon Masters

En yeni Pokemon mobil oyunu Pokemon Masters, iOS ve Android’e geldi ve şimdiden etkileyici bir başlangıç yaptı. Mobil analitik şirketi Sensor Tower’a göre Masters, ABD ve Japonya da dahil olmak üzere 27 ülkede App Store’da ücretsiz oyunlar arasında 1 numaradadır.

Masters‘ı indirmek ücretsiz olsa da, bir miktar nakit ödeme yapılıyor gibi görünüyor. Sensor Tower, Japonya ve Hong Kong’daki gelir açısından oyunun iPhone’da 1 numara olduğunu bildirdi. ABD’deki oyuncular oyuna çok daha az para harcıyor olsalar da en azından bu erken dönemde, oyun bölge içerisinde aynı kategoride 12 numarada.

Super Mario Run, Fire Emblem Heroes ve Animal Crossing: Pocket Camp da dahil olmak üzere Nintendo’nun pek çok mobil oyununu ortak olarak geliştiren stüdyo DeNA tarafından geliştirilmiştir. Oyun, dünyanın dört bir yanından gelen ünlü Pokemon eğitmenlerinin Pokemon Masters Ligi turnuvasına katılmak için bir araya geldiği Pasio adlı yeni bir ada bölgesinde gerçekleşiyor.

Her ünlü eğitmen, Synch Pair olarak bilinen bir ikili oluşturan ortak Pokemon ile birlikte gelir. Diğer Pokemon oyunlarının aksine, oyuncular kendi Pokemon’larını Ustalardan yakalayamazlar; bunun yerine, diğer Synch Pairs’i işe alırlar ve üçe üç gerçek zamanlı savaşa katılmak için onlarla takımlar oluştururlar.