Pokemon Sun And Moon İçin 4 Yeni Mega Taş Hazır

Pokemon Sun And Moon İçin 4 Yeni Mega Taş Hazır

Daha önce olduğu gibi, bu set dünya çapında oyunculara evrensel bir kod vasıtasıyla erişilebilir. Bu sefer Nintendo’nun kazandığı dört Mega Taş Gardevoir, Gallade, Lopunny ve efsanevi Pokemon Diancie için veriliyor. Bununla birlikte, bahsedilen Pokemondan hiçbiri Sun ve Moon’da vahşi olarak bulunamaz, bu yüzden savaştaki eşyaları kullanmayı umut eden oyuncuların karşılık gelen Pokemonlarını bir önceki unvanından alması veya ticaret yoluyla kazanmaları gerekecek. 

Mega Taşlarınızı almak için oyunun menü ekranından Mystery Gift seçeneğini seçin ve hediye “kod/şifre ile” almayı seçin. İstendiğinde “POYONG” kodunu girerseniz, oyunculardan herhangi birinin Pokemon Merkezlerinde bekleyen teslimatçıdan öğeleri alabileceksiniz. Nintendo, bu dağıtımın ne kadar süreceğini açıklamadı; bu nedenle oyuncular hızlı davranmalı ve mümkün olduğunca Mega Taşları indirmeli. 

Nintendo son zamanlarda Sun ve Moon için zengin öğeler dağıtıyor; Geçen ay şirket, Tyranitar, Abomasnow, Manectric ve Aggron için Mega Taşlar dağıttı. Sun ve Moon oyuncuları, yine de ekibine nadir bulunan parlak bir Tapu Koko ekleme şansına sahipler. Efsanevi Pokemon, 14 Ağustos tarihine kadar ücretsiz Gizemli Bir Hediye olarak satışa sunuldu.

Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon oyunu ise 17 Kasım’da 3DS için piyasaya sürülecek.