Pokemon Sun ve Moon İçin Yakında Yeni Bedava Pokemon Olabilir

Pokemon Sun ve Moon İçin Yakında Yeni Bedava Pokemon Olabilir

Pokemon Sun ve Moon

Pokemon Sun ve Moon

Yeni Pokemonun Özellikleri Neler?

Bu özel Pokemon 50 seviyesindedir ve normalde bir vuruş nakaveti ile sonuçlanacak herhangi bir saldırıya izin veren tek kullanımlık bir Focus Sash ile donatılmıştır. Ayrıca şu hareketleri de biliyor:
 – Fake  -Out (Sahte Çıkış)

 – Toxic (Toksik)

 – Sludge Bomb (Çamur Bombası)

 – Flamethrower (Alev makinesi)

Dağıtım başladığında Salazzle‘ınızı Mystery Gift seçeneği ile indirebilirsiniz. Oyunun menü ekranından seçtikten sonra, hediye kod/şifre girmeyi seçin.  Ardından, oyunun Pokemon Merkezlerinden herhangi birinde bekleyen teslimatçıdan Pokemon’u seçebilirsiniz. Dağıtım 4 Eylül’e kadar sürecek. 

Pokemon Sun ve Moon oyuncuları için bu ay sadece Salazzle’i ücretsiz değil. Nintendo hala nadir bulunan parlak Tapu Koko’yu dağıtıyor. Bu Tapu Koko, 14 Ağustos’a kadar Mystery Gift aracılığıyla ücretsiz olarak indirilebiliyor. Oyuncular aynı zamanda Tyranitar, Abomasnow, Manectric ve Aggron için dört adet ücretsiz Mega Taş alıyor. 

Pokemon oyunlarının bir sonraki çifti, Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon, 17 Kasım’da 3DS’ede olacak. Tabi bundan önce 3DS oyuncuları, 22 Eylül’de 3DS Eshop’da piyasaya sürülecek serinin ikinci nesil oyunu olan Gold ve Silver’ı yeniden gözden geçirme şansına sahip olacaklar. Klasik oyunlarda yakalanan Pokemon, Pokemon Bank hizmetini kullanarak Sun ve Moon’a aktarılabilir.