Pokemon Sword & Shield Eski Bir Pokemon için Yeni Bir Evrim Sunuyor

Pokemon Sword & Shield Eski Bir Pokemon için Yeni Bir Evrim Sunuyor

Pokemon Sword & Shield Yeni Evrimler Sunuyor

Pokemon Sword & Shield Yeni Evrimler Sunuyor

Pokemon Company, Pokemon Sword ve Shield için yeni bir fragman yayınladı. Video bize ilk bakışımızı vermekle kalmadı, aynı zamanda eski canavarın Galarian formları da dahil olmak üzere birkaç 8. Nesil Pokemonu ortaya çıkardı. Bunlardan biri yaklaşmakta olan oyunlarda yepyeni bir evrim geçiriyor.

3DS’deki Sun ve Moon’da olduğu gibi, bazı eski Pokemon Galar bölgesinde farklı bir görünüme ve türe sahip olacak. Bu rakun benzeri Pokemon Zigzagoon içerir. Aslen Game Boy Advance’deki Pokemon Ruby ve Sapphire’de tanıtılan Linoone‘un evrimi. Galar bölgesinde, Zigzagoon ve Linoone Kara/Normal tiptedir ve kahverengiden çok siyah ve beyaz kürkü vardır, onlara sallanan bir görünüm verir.

Linoone geleneksel olarak bu evrim çizgisinin sonu olsa da, Galar bölgesinde, Obstagoon adlı yepyeni bir Pokemon’a dönüşme yeteneğine sahiptir. Yeni bir evrim alan tek eski Pokemon olmayabilir; Resmi Pokemon web sitesinde açıklandığı gibi, “bazı bölgesel formlar, başka herhangi bir bölgede görülmeyen benzersiz Evrimler geliştirdi” diyerek, diğer Galarian formların da yeni bir evrim dalı alabileceğini öne sürüyor.