Predator: Hunting Grounds Onaylandı

Predator: Hunting Grounds Onaylandı

Predator: Hunting Grounds’ın tanıtılması, 13. geliştirici IllFonic Studios’un Fox’la ortaklaşa geliştirilmesinde asimetrik bir çevrimiçi çok oyunculu deneyim. Ve son bir sürpriz olarak, Predator: Hunting Grounds, Sony Worldwide Studios ürünü olarak açıklandığı gibi bir PlayStation’a özel görünüyor. Heyecanlı taraftarlar oyunun 2020’de başlamasını bekleyebilirler.

 

Predator: Hunting Grounds fragmanı, maalesef oyun çekimlerine yer vermedi. Bunun yerine Avcıya avlanma tehdidini ve silahlı bir grup paramiliter asker oluşturmaya odaklandı. IllFonic CEO’su Charles Brungardt daha sonra bazı detayları verdi. Oyun, orijinal Predator filminden birden fazla şekilde ağır ilham alıyor.

 

Askerleri kontrol eden oyuncular, av tüfeği, SMG ve keskin nişancı tüfeği gibi geleneksel silahlarla silahlanacak. Düşmanları vurmak ve kamplarından eşyaları kurtarmak gibi görevleri yapmakla yükümlü olacaklar. Bütün bunlar sırasında avcı, görülmeden askerleri izlemek ve avlamak için yabancı bir teknolojiyi kullanacak.

 

IllFonic’in CEO’su, oyunun henüz gelişme aşamasında olduğunu ve oyunun büyük bölümünün hala atılması gerektiğini kabul ediyor. Ancak, Friday the 13th’ü yaratan deneyimlerine dayanarak yaptıklarına güveniyor. Bu da Friday the 13th gibi kötü niyetli Jason Voorhees’in kamp boyunca saklanan kurtulanları avladığı asimetrik bir çok oyunculu oyundur. IllFonic, Friday the 13th öğesinden aldığı dersleri Predator’a uygulayacak.

 

 

IllFonic, Predator menşeli ürünler için gerçek, belki de önceki Predator oyunlarından daha fazla bir ürünü bir araya getirmeye odaklanıyor. Yalnızca sinema filmi, gizlice bir komando grubunu mükemmel bir şekilde izleyen ve avlayan yalnız bir Predator uzaylı fikrini tasvir eder.

 

Fragman, kamera kamufle edilmiş Avcıyı(Predator) göstermek için ayağa kalkana kadar tipik bir askeri tetikçi gibi gözüküyor. Brungardt’in yorumları ve oyun açıklaması sadece IllFonic’in hedeflerini güçlendiriyor gibi görünüyor. Tabii ki, niyetler her zaman sonuç yaratmaz ve kusurlu ama eğlenceli Friday the 13th oyunu bunu çok iyi kanıtlıyor. Bununla birlikte, PlayStation ile münhasırlık anlaşması hakkında daha fazla bilgi dahil olmak üzere, gelecek yılın Predator: Hunting Grounds oyunu hakkında daha fazla bilgi bekleyin.

Predator: Hunting Grounds, 2020’de PlayStation için piyasaya sürülecek.