Proje L33T: Gerçekçilik Odaklı Bir Ateşli Silah Oyunu Duyuruldu

Proje L33T: Gerçekçilik Odaklı Bir Ateşli Silah Oyunu Duyuruldu

Extraction shooterlerinin kök salmadığı ve benzer oyunların artık ortaya çıkmayacağı düşünülüyordu. Ve işte, Escape from Tarkov’a bir rakip daha çıktı: Project L.3.3.T. Bu sefer, oyun bu yılın sonunda tanıtılacak.

Project L.3.3.T.’nin geliştiricisi Holmgard Games. Ekip, oyunun 2024 yılının ikinci yarısında piyasaya sürüleceğini belirtti. Oyunun karakterleri tamamen özelleştirme, silahları gerçekçi bir şekilde modifiye etme imkanı ve ses susturma, aşırı ısınma ve diğer “simülasyon” unsurlarını vaat etti.

Project L.3.3.T.’de tek başınıza veya grup halinde oynayabileceksiniz, grup halinde oynarken NPC’leri takımınıza paralı asker olarak katabilirsiniz. Dehidrasyon, kan kaybı, enerji seviyesi, zehirlenme, yorgunluk gibi pek çok “oyun geliştirme” mekaniği bulunacak. Ayrıca oyuncular arasında eşya ticareti yapmayı planlıyorlar.

Oyundaki karakterinizi oyun dünyasında bulunan kaynaklarla eğitebileceksiniz. Hikaye görevleri, özel patronlar ve zorlu görevlerle farklı fraksiyonlar vaat ediliyor. Project L.3.3.T.’de her dört ayda bir parlak etkinliklerle yeni bir sezon yayınlanacak. Geliştiriciler, Escape from Tarkov, DayZ ve S.T.A.L.K.E.R.’dan ilham aldıklarını açıkça belirtiyorlar.

Şimdiden oyun paketlerine ön sipariş verebilirsiniz. Daha pahalı olanlar size 1 Mart’ta çıkacak olan Project L.3.3.T.’nin alpha sürümüne erişim sağlayacaktır. Daha fazla bilgiyi buradan bulabilirsiniz.