Prologue, PUBG’nin Devamı Olmayacağı Açıklandı

Prologue, PUBG’nin Devamı Olmayacağı Açıklandı

    Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen The Game Awards’ta verilen ödüllerin haricinde birçok oyunun da duyurusu yapılmıştı. Ancak duyurusu yapılan oyunlar haricinde en dikkat çekeni Prologue oldu. İlk aşamada oyunun PUBG’nin devamı olacağı düşünülüyordu. Ancak durum hiçte öyle değilmiş.

     Günümüzdeki en popüler oyunların hemen hemen hepsinde bulunmaya başlayan Battle Royale modunu keşfeden Brendan Greene, kısa bir süre sonra tüm dünyayı kasıp kavuracak PlayerUnkown’S Battlegrounds’ı duyurmuştu. 2017 yılında piyasaya sürülen PUBG, milyonlarca oyuncuya hitap etmeyi başaran bir oyun olmayı başardı. PUBG Corp tarafından geliştirilen PUBG’nin ardından yeni geliştirdikleri oyun olan Prologue, PUBG’nin devamı olacağı düşünülüyordu. Ancak yeni edinilen detaylara göre Prologue’in PUBG’den tamamen bağımsız bir oyun olacağı belirtildi.

   The Game Awards’ta 30 saniyelik bir fragmanla duyurulan oyunla alakalı başka bir bilgiye sahip değildik ancak Brendan Greene’in yaptığı açıklamayla bazı sorular cevap bulmuşa benziyor. Prologue’in geliştirilmesi için yeni bir oyun stüdyosu açan PUBG Corp, stüdyonun başına Brendan Greene görev verildi.

 The Game Awards’ta Yayınlanan 30 Saniyelik Fragman

PlayerUnknown’s ‘Prologue’ – Official Teaser Trailer | The Game Awards 2019