PS4 ve Xbox One için Spyro Reignited Trilogy Ertelendi

PS4 ve Xbox One için Spyro Reignited Trilogy Ertelendi

Spyro Reignited Trilogy

Spyro Reignited Trilogy

Spyro Reignited Trilogy zamanında başlamayacak. Activision, bugün, üçleme paketinin 13 Kasım’da, daha önce açıklanan 21 Eylül tarihli yayın tarihinden yaklaşık iki ay sonra çıkacağını açıkladı. Bir açıklamada, geliştirici Toys Bob için, oyunun “daha fazla sevgi ve bakım” gerektirdiğini söyledi, bu nedenle gecikme gerekliydi.

Bob co-studio başkanı Paul Yan için Toys blog yazısında, “Bob için Oyuncak’taki herkes, tüm bu yıllar sonra orijinal Spyro üçlemesiyle başa çıkmaktan gurur duyuyor. Bu oyunları doğru bir şekilde yapmaya kararlıyız. Bu nedenle, Spyro Reignited Trilogy’un yayın tarihini 13 Kasım 2018’e devretmeye karar verdik.” dedi.

Gerçekten ejderhaları kurtarmaya ve Rhynokları daha çabuk yakacağına inanıyorum, ama Trilogy’un daha fazla sevgi ve özene ihtiyacı var. Kasım ayında Dragon Realms, Avalar ve Forgotten Worlds’u keşfederken, ekstra zamanın beklemeye değeceğini kabul edersiniz.” diye devam ediyor.

Reignited Trilogy; Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage ve Spyro: Year of the Dragon‘nun güncellenmiş sürümleriyle geliyor. Temmuz ayında Comic-Con’da, orijinal besteci Stewart Copeland’ın Üçleme için geri döndüğü açıklandı. Copeland ayrıca The Police’in davulcusuydu.