PS4, Xbox One, PC, Switch için Wolfenstein: Youngblood Ne Zaman Çıkacak?

PS4, Xbox One, PC, Switch için Wolfenstein: Youngblood Ne Zaman Çıkacak?

Wolfenstein: Youngblood Yayın Tarihi

Wolfenstein: Youngblood Yayın Tarihi

Wolfenstein: Youngblood E3 2018’de tanıtılmıştı. 1980’lerde kurgulanan Paris’te bir co-op gezisi vaat ediyordu. Şimdi yayıncı Bethesda, oyunun çıkış tarihini 26 Temmuz olarak açıkladı.

Buna ek olarak, şirket kooperatif oyunu hakkında daha fazla bilgi açıkladı. Özellikle, deluxe sürümü satın alanların, oyunun Buddy Pass‘ını kullanarak hiçbir ücret ödemeden, çevrimiçi olarak oynamaya bir arkadaşlarını davet edebileceklerini belirtti. Seçilen arkadaş, deluxe sürüm sahibi ile oynadıkları sürece, istedikleri kadar ücretsiz indirme yapabilir ve oynayabilir. Daha sonra istedikleri zaman ve kendi arkadaşları ile oynamak için tam oyuna geçebilirler. Alternatif olarak, bir arkadaşınızla çevrimiçi oynama fikrinden hoşlanmıyorsanız, bir AI (Yapay Zeka) takım arkadaşının yardımından yararlanabilirsiniz.

Deluxe sürüm aynı zamanda Cyborg Skin Pack‘in bir parçası olarak bir dizi kozmetik ürünle birlikte gelirken, oyunun herhangi bir versiyonunu sipariş eden oyuncular Legacy Pack adlı farklı bir kozmetik paketi alacaklar. Her iki sürüm için de fiyatlandırma henüz açıklanmadı.

Wolfenstein: Youngblood, PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch’e geliyor. Kayıp babalarını ve serinin korkusuzu BJ Blazkowicz’i arayan kız kardeşler Jess ve Soph’u anlatır.