PS4, Xbox One ve PC için Kısa Süreliğine Hitman Ücretsiz

PS4, Xbox One ve PC için Kısa Süreliğine Hitman Ücretsiz

Kısa Süreliğine Hitman Ücretsiz

Kısa Süreliğine Hitman Ücretsiz

Belki 2016 Hitman oyununu kaçırmış olabilirsiniz. Belki de epizodik yayın programına aldırmadınız, ya da belki de tam oyunun sonraki sene çıkmasını beklemiyordunuz. Durum ne olursa olsun, şuandan itibaren 31 Temmuz’a kadar oyunun üçüncü bölümü olan Marrakesh’i PS4, Xbox One ve PC’de ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Ücretsiz sürümü Hitman – Summer Pack olarak adlandırılır.

Hitman‘ın her bölümü, işinizin yaratıcı suikastlar yapmak olduğu bir sanal alan olarak hareket eden yeni ve kendine yeten bir düzeydir. Üçüncü bölüm oyuncuları “The Gilded Gage” mücadelesiyle oynayabilecekleri Marrakesh, Fas’a getiriyor. Sekiz Escalation Contracts’ı tamamlatıyor, 20 seviye konum ustalığı (altı silah/donanım kilidi dahil) kazandırıyor ve 90’dan fazla zorluğu tamamlatıyor.

Bir IO Interactive blog yazısına göre, “İki hedefe sahip olan ‘Gilded Cage’ görevi, oyuncuları güvenli İsveç Konsolosluğu içindeki özel bankacı Claus Strandberg’i ve şehrin kalbinde geçici bir merkezde elit kadro askerlerinin koruması altındaki General Reza Zaydan’ı yok etmeye zorluyor. Her iki hedefe ulaşmak zor olacak ve her ikisi de elbette, oyuncuların şiirsel adaleti dole etmesini sağlayacak bazı özel anlar yaşatacak.

Hitman İndir – Summer Pack (PS4)
Hitman İndir – Summer Pack (Xbox One)
Hitman İndir – Summer Pack (Steam)

Ayrıca, Yaz Paketinde yer alan ICA Facility konumu, oyun için temel olarak özel bir ders görevi gören bir eğitim alanıdır. İki hikaye görevi, iki Escalation Contracts ve 40’tan fazla zorluk ile kendi başına iyi bir içerik içeriyor.