PS5 için Stellar Blade rol yapma oyunu demo sürümüne sahip oldu.

PS5 için Stellar Blade rol yapma oyunu demo sürümüne sahip oldu.

Sony, Shift Up tarafından geliştirilen Stellar Blade adlı rol yapma oyununun 26 Nisan 2024 tarihinde PlayStation 5’te çıkış yapacak olan ücretsiz bir demo sürümünü duyurdu. Demo sürümünü şimdiden PlayStation Network üzerinden indirebilirsiniz.

Stellar Blade’de insanları yabancı bir koloniye kaçmaya zorlayan bir düşman olan Naytiba adında bir varlık bulunmaktadır. Ana karakter Eva, yedinci hava indirme birliğinin bir üyesidir; gezegeni kurtarmak için Naytiba’yı yenmeye çalışmaktadır. Onun yanında ise Dünya’dan Adam ve Lily bulunmaktadır. Artemis ise beşinci hava indirme birliğinin üyesidir ve oyun boyunca Eva’nın ekipmanlarını yükseltir.

Zion, son kalan insanlar tarafından Çoraklar altında inşa edilmiş bir şehirdir. Sakinler Eva’ya Melek adını verirler, diğerleri ise ondan hem korkar hem de titrerler, ancak birçoğu oyun boyunca ona güvenmeye başlayacaktır. Dünya çapında kamp kurarak yeteneklerini geliştirebilir ve iyileşebilirsiniz. Zion, Keşifleri teşvik eden Çoraklar ve Büyük Çöl adı verilen yarı açık dünya bölgeleri ile bağlantılıdır. Eva, Zion’a eski ihtişamını geri getirmek için bu hiper hücreleri toplar.

Stellar Blade, 26 Nisan 2024 tarihinde PlayStation 5 platformunda piyasaya sürülecek.