PSN Noel Satışı/Satışları Başlıyor!

PSN Noel Satışı/Satışları Başlıyor!

Steam, üzerindeki indirimler devam ediyorken. PSN üzerinden yeni indirimli ürünler ve oyunlar satışa sunulmaya başlandı. PSN Noel satışı başlıyor…

Şimdi başlayıp Noel hafta sonu boyunca oynuyor, PS4, PS3 ve Vita’da birkaç düzine oyun indirime tabi tutuluyor. Buna çok yakın geçmişteki bazı yayınlar da dahildir: Steep, Dishonored 2 ve Final Fantasy XV’nin her biri 40 $ ‘lık, Watch Dogs 2 $46, Killing Floor 2 $32’ dır. PS4 sahipleri 30$ için Titanfall 2, Skyrim: 40$ için Özel Sürüm, 30$ için Tomb Raider’ın Yükselişi, 42 $ ‘lık BioShock ve 39 $ için XCOM 2’yi bulabiliyorlar.

Biraz daha ucuza bir şeyler arıyorsanız, Grow Up 7$, Brutal 7,49$ ve Shiren the Wanderer: Fortune Kulesi ve Fice Dice 24$, olarak satışa sunulmaktadır.

PSN Noel satışı şu andan itibaren 26 Aralık Pazartesi gününe kadar saat sabah 08:00 ‘ye kadar sürüyor. Teklifler tüm PSN üyeleri tarafından kullanılabilir; PlayStation Plus üyeleri için herhangi bir ek indirim yok.

Fırsatların tam listesini PSN sayfasını ziyaret ederek, kontrol edebilirsiniz. Tekrar hatırlatmak gerekirsek, PSN’in tatil satışının hala devam ettiğini unutmayın.