PUBGnin İlk Dinamik Haritası Paramo Fragmanda Görüldü

PUBGnin İlk Dinamik Haritası Paramo Fragmanda Görüldü

Playerunknown's Battlegrounds, 2017 ve 2018'in başında olduğu kadar popüler olmasa da, Steamcharts'tan gelen verilerle kanıtlandığı gibi hala piyasadaki en popüler oyunlardan biri. Oyuna olan ilgi, bu çevrimiçi battle royale oyununda zaman zaman ortaya çıkan yeniliklerden kaynaklanıyor. Bir sonraki büyük yeni özellik, 21 Ekim'de PC'de ve 29 Ekim'de Xbox One ve PlayStation 4'te gerçekleşecek olan dokuzuncu sezonun başlamasıyla birlikte görünecek. Yeni güncelleme Paramo platosu adı verilen oldukça küçük bir harita olacak. Aşağıda oyunun en son fragmanını izleyebilirsiniz.

Paramo ile ilgili ilk bilgiler Eylül sonunda, Playerunknown's Battlegrounds'a dahil olan seçilmiş kişilerin gizemli taş tabletler içeren tahta kutular ve kazı alanı başkanı Dr. Burton Northrop'tan bir mektup aldığında ortaya çıktı. Geçen hafta resmi Playerunknown's Battlegrounds kanalında yayınlanan bir videodan öğrendiğimiz gibi, bilim adamı And Dağları'ndaki efsanevi Gençlik Çeşmesi'ni bulmaya koyuldu. Bu çeşme sisli Paramo şehrinde yer alacak. Bu görev ile arkeologlar çılgına dönecek. Peki gerçekte ne bulacaklar? Gizemli Tythonic Industries şirketinin tüm bunlarla ne ilgisi var? Buradan abone olursanız oyunun evreni hakkında yeni bilgiler alacaksınız.

PUBG Corp, Paramo'yu Playerunknown's Battlegrounds'da bulunan ilk dinamik harita olarak tanımladı. Bu tam olarak ne anlama geliyor? Resmi web sitesinde okuduğumuz gibi, oyuncular yakındaki yanardağdan rastgele lav akışlarının gelmesini ve helikopterden her atladığımızda farklı olacak yerlerin olmasını bekliyorlar. Sadece oyuncuları savaş alanına taşımakla kalmayacak, aynı zamanda malzeme kasaları da teslim edecekler. İlginç bir şekilde, helikopterleri erzakla düşürme seçeneği olacak, böylece oyuncular düşüşün nereye ineceğini izlemek zorunda kalmayacaklar, ancak pozisyonlarına mümkün olduğunca yakın durdurmaya çalışacaklar.

Playerunknown's Battlegrounds'un dokuzuncu sezonundan yeni bir harita dışında başka ne bekleyebiliriz? Diğer şeylerin yanı sıra, yeni bir özel mod ve iki Season Pass olacak. 9.1 yaması ile oyunun hemen başında görünecek ve Paramo haritasıyla ilgili özel ödüller kazanmamızı sağlayacak.

Playerunknown's Battlegrounds'daki dokuzuncu sezon iki ay sürecek ve oldukça ilginç geçecek gibi görünüyor.