PUBGye 8.1 Güncellemesi Geliyor

PUBGye 8.1 Güncellemesi Geliyor

 Battle Royale oyunu denilince akla ilk gelen isimlerden birisi olan PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS'a (PUBG), yeni bir güncelleme aldı. 14 Temmuz 2020 tarihinde yani bugun gelen güncelleme ile PUBG birçok yenilik ile buluştu. 

  PUBG Corporation ve Krafton şirketlerinin ortaklaşa geliştirdikleri ve oyun dünyasını uzun bir süre domine etmeyi başaran PlayerUnknown's Battlegrounds, ilk olarak 23 Mart 2017 tarihinde hayatımıza girdi. Toplamda 70 milyonun üzerinde satış yapan ve oyuncu sayısının milyonları bulduğu PUBG, bugün itibariyle yeni bir güncelleme aldı. 

 PlayerUnknown's Battlegrounds'a gelen 8.1 güncellemesi bizleri yeniden Sanhok'un yemyeşil ormanlarına götürüyor. 8. Sezon PC platformlarında Steam üzerinden 22 Temmuz'da, Xbox One, PlayStation 4 ve Google Stadia'da 30 Temmuz'dan itibaren başlayacak. 

 Bugün gelen güncellemeden sonra oyuna giren oyunseverler Sanhok haritasında oynadıkları zaman bir çok yeniliği uçaktan atlar atlamaz fark edecekler. Aynı zamanda oynanış mekaniklerinin de değiştiği oyunda geriye dönüşler, yapılar, Boot Camp, harabeler, Pai Nan, Khao ve Taş Ocağı gibi konumlarda yenilendi. Yenilenen konumların önceki ve sonraki halleri şöyle;

Eğitim Kampı

Taş Ocağı

Havaalanı (Önceden Mongnai)

Getaway (Önceden Dock'lar)

Kalıntılar

Dağ

Mağara

Nehir

Pai Nan / Khao / Sahmee / Kampong

Bhan

Yağma Kamyonu