PUBG 1,5 Milyon Eş Zamanlı Kullanıcıyı Geçti ve Yeni Araç Açıklandı

PUBG 1,5 Milyon Eş Zamanlı Kullanıcıyı Geçti ve Yeni Araç Açıklandı

Oyun şimdi Steam’de 1,5 milyon eş zamanlı kullanıcıyı geçti. Ücretsiz oynanabilir bir oyun olan DOTA 2’nin Mart 2016’da gördüğü 1,29 milyon rekorundan birkaç yüz bin daha fazla. DOTA 2 ve PUBG, Steam’in tarihinde 1 milyon zirvesini eş zamanlı oyuncuyla geçen iki oyun.

Steam oyunları için eş zamanlı kullanıcı rakamlarını analist Daniel Ahmad aracılığıyla aşağıda daha fazlasını görebilirsiniz. PUBG’in sürekli yükselen performansı oldukça dikkat çekici. 

PUBG

Playerunknown, Brendan Greene, Reddit AMA’da PUBG’a tek kişilik bir bölüm eklemek istediğini söyledi. Geliştirici Blue Hole’un PC sürümü ve yaklaşmakta olan Xbox One sürümünün sürekli desteği ile oldukça meşgul olduğundan bu biraz gecikebilir. 

“Oyuna tek kişilik bir mücadele eklemek isterim.” dedi. “Sanırım sahip olduğumuz bu ada ilginç bir hikaye için harika bir yer olabilir, ancak ne yazık ki şu anda bunun için zaman ya da kaynağa sahip değiliz!” 

Greene ayrıca PUBG’e gelen üç yeni araçtan birinin görüntüsünü paylaştı. Bir Volkswagen Otobüsü‘ne benzeyen bir araç, bu yüzden canavarın savaş alanı çevresinde dolaştırılmasını görmek çok güzel olmalı. 

Playerunknown Battlegrounds

Playerunknown Battlegrounds, bu yıl Erken Erişim’e açıldı ve son zamanlarda PC’de satılan 10 milyon kopyayı aşarak olağanüstü bir başarı elde etti.