PUBG 2. Yıldönümü Hediyeleri – Xbox Güncelleme #6

PUBG 2. Yıldönümü Hediyeleri – Xbox Güncelleme #6

Geçen ay, PlayerUnknown’s Battlegrounds, PC’de beta sürümünde yayınlanmasından bu yana ikinci yıldönümünü kutladı. Tabii ki, oyun Aralık 2017’ye kadar Xbox One’a ulaşmadı, ancak bu, PUBG Corp’un oyunun yıldönümünü konsollarda kutlamasını da engellemedi. Güncelleme #6 bugün geldi ve yeni bir ürün ve iki yeni aracın yanı sıra, yama tüm oyuncuların bu olayı kutlamaları için ücretsiz bir hediye getirdi.

İkinci yıldönümü beyzbol şapkası şimdiden 7 Mayıs’a kadar oyunda olacak. Tüm oyuncuların öğeyi almak için yapması gereken, etkinlik süresince giriş yapmaktır.

 

Ekip ayrıca Survivor Pass: Vikendi’nin bitiş tarihindeki karışıklığından dolayı da özür diliyor, bu da oyuncuların pass’deki görevleri tamamlamak için yaptıklarından daha fazla zamanları olduğunu hissetmelerini sağladı. Sonuç olarak, Survivor Pass, oyuncuların görevleri tamamlamaları için daha fazla zaman tanıyabilmeleri için 16 Nisan 12: 00’a kadar yeniden açıldı. Survival Title System Sezon 1 ayrıca, oyunculara kilometre taşlarına vurmak ve ödüllerini almak için daha fazla zaman vermek amacıyla 14 Mayıs’a kadar uzatıldı.

 

Bugünün yaması Vikendi’ye iki yeni araç getiriyor. Bunlardan ilki Ocak ayında geri verilen Snowbike. Araç, motosikletlerin yerini alıyor ve çok dayanıklı bir araç olmasa da, manevra yapmak hızlı ve kolaydır. İkinci araç, UAZ’ların yerine geçen 4×4’lük bir araç olan Zima’dır. Aracı kontrol etmek karda kolay değildir ve yavaştır, fakat diğer araçlardan daha kolay manevra yapmak çok kolaydır ve çok dayanıklıdır.

Bu arada, Flare Gun tüm haritalara eklendi ancak oyun başına sadece üç silahla ortaya çıkacak. Silah güvenli bölgeye ateşlenirse, oyuncular bir değerli paket seti içeren bir bakım paketini arayacaklar. Güvenli bölgenin dışına ateşlenirse, bunun yerine zırhlı bir UAZ’yi arayacaktır. Oyun başına yalnızca iki bakım paketi ve iki UAZ çağrılabilir ve bakım paketleri yalnızca ilk mavi bölge aşamasından sonra çağrılabilir.

 

Yama çeşitli oyun iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri içeriyor. Bunların tam listesi için yama notlarına göz atın. Güncelleme #6 şimdi yayında!