PUBG Event Pass’ta Yeni Öğeler Ekliyor

PUBG Event Pass’ta Yeni Öğeler Ekliyor

PUBG Event Pass

PUBG Event Pass

Yeni Sanhok haritasının lansmanının yanı sıra PUBG, Event Pass adı verilen bir şey ekleyecek. Bu, Fortnite’ın Battle Pass’ına benzer. Oyuncuların satın alarak ve hedefleri tamamlayarak çeşitli kozmetikler kazanmalarını sağlar. Ancak, Event Pass haberlerinin tartışmalı olduğu kanıtlanması, oyunun hala iyi durumda olmadığını hisseden oyuncuları kızdırdı. Bu hayal kırıklıklarına tepki olarak, geliştirici PUBG Corp., tüm oyunculara, Event Pass alıcıları için bir veya daha fazla öğe vermeyi planladığını açıkladı.

PUBG Corp. Steam’de bir yazısında, “Birçoğunuz Event Pass’la birlikte dahil olan 17 kalıcı, tüm Jailbird seti, Escapee seti, Prison Guard üniformaları ve Beach seti dahil özel kozmetik ürün hakkında oldukça heyecanlı görünüyorsunuz. Ancak, birçoğunuzdan, Event Pass için ödeme yapmıyor olsanız bile, daha kalıcı öğeler kazanma şansını beğeneceğinizi de duyduk.” dedi.

Bu şikayetleri ele almak için, PUBG, herhangi bir kişinin Event Pass görevlerini tamamlayarak açabileceği iki yeni öğe ekleyecektir. Ancak bunu yapmak için Event Pass almanız gerekmeyecek. Bunlar, herkesin kullanabileceği tek ödüller değil, aynı zamanda belirli bir kilometre taşlarına ulaşarak bir takma ad değişikliği ve özel bir paraşüt skini elde edebilirsiniz.

PUBG Event Pass Öğeler

PUBG Event Pass Öğeler

Kalan öğeler yalnızca Event Pass’ı satın alırsanız açılabilir olacaktır. Ancak PUBG Corp., etkinliklerin “tüm oyuncularımız için eğlenceli ve anlamlı hissetmesini” istediği için ücretsiz sunduğunu söyledi.

Bu değişiklikleri planlarına duyurmanın yanı sıra, PUBG Corp. etkinlik boyunca açılan bazı öğelerin koleksiyonunuzun kalıcı bir parçası olmadığına dikkat çekti.

“Bunun temel nedeni, oyuncuların geçmişte yayınladığımız sandıklardan en popüler öğeleri denemelerine izin vermek istedik. Tüm oyunculara lansman etkinliği sırasında onları deneme şansı vermenin harika olacağını düşündük. Ancak, bunun hakkındaki görüşlerinizi dinledik. PUBG’de harika içeriğin kilidini açmanıza izin veren yeni yollar oluşturmaya ve daha iyi bir içerikle daha iyi bir kelime haznesi sunmaya devam edeceğiz. Gelecekte deneme ürünlerini daha iyi nasıl kullanacağınızı düşüneceğiz.” dedi.

Hem Event Pass hem de yeni harita Sanhok, 22 Haziran Cuma günü Steam’de başlıyor.